Συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ: Στο επίκεντρο εξοπλιστικά και μεταναστευτικό

Στις 12 το μεσημέρι άρχισε η συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ) στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στο επίκεντρο της συνεδρίασης βρέθηκε μια σειρά ζητημάτων.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν η υλοποίηση των εξοπλιστικών προγραμμάτων, ζητήματα που αφορούν στη διαχείριση του προσφυγικού – μεταναστευτικού και άλλα, τρέχοντα θέματα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη.

Στην ατζέντα του ΚΥΣΕΑ ήταν το μεταναστευτικό, καθώς τους τελευταίους μήνες έχουν αυξηθεί κατά πολύ οι μεταναστευτικές ροές προς τη χώρα μας.

Ο Πρωθυπουργός σύμφωνα με πληροφορίες, ενημέρωσε τους συμμετέχοντες στο ΚΥΣΕΑ για τα αποτελέσματα της πρόσφατης συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Τουρκίας στη Νέα Υόρκη, όπου εκεί έθεσε στον  Ερντογάν το φλέγον θέμα του μεταναστευτικού, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται και διπλωματικές διεργασίες προκειμένου να υπάρξει μια συμφωνία ευρωτουρκική αλλά με ελληνική σφραγίδα.

Στις 17:00 ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ