Συνάντηση Στεφανή – Γκιουλέρ στις Βρυξέλλες

Οι υπουργοί Άμυνας Ελλάδας και Τουρκίας συναντήθηκαν στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της Συνόδου Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, όντας αρκετά ευδιάθετοι.

του Χρήστου Μαζανίτη

Όπως είχαν από νωρίς κάνει γνωστό οι Τούρκοι, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, συναντήθηκε στις 8.00 το βράδυ με τον Τούρκο Υπουργό Άμυνας Γιασάρ Γιουλέρ (Yaşar Güler), στο περιθώριο της Υπουργικής Συνάντησης του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Κατά τη συνάντηση, ο Αλκιβιάδης Στεφανής συνεχάρη τον ομόλογό του για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, αυτή κανονίστηκε κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν οι δύο άνδρες στον απόηχο της ανάληψης των καθηκόντων του ως υπουργός Άμυνας ο μέχρι πρότινος Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας. Οι πληροφορίες από το ελληνικό πεντάγωνο αναφέρουν ότι ακολούθησε επικοινωνία των δύο ανδρών και μέσω SMS μέχρι να καταλήξουμε στην σημερινή συνάντηση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπογραμμίστηκε επίσης, η σημασία της επικοινωνίας και των συναντήσεων μεταξύ των δύο πλευρών καθώς και η διατήρηση του τρέχοντος κλίματος αποφυγής των εντάσεων.

Αλκιβιάδης Στεφανής Γιασάρ Γιουλέρ Αλκιβιάδης Στεφανής Γιασάρ Γιουλέρ Αλκιβιάδης Στεφανής Γιασάρ Γιουλέρ Αλκιβιάδης Στεφανής Γιασάρ Γιουλέρ Αλκιβιάδης Στεφανής Γιασάρ Γιουλέρ Αλκιβιάδης Στεφανής Γιασάρ Γιουλέρ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ