Συνάντηση Σακελλαροπούλου – Κασσελάκη: Ο διάλογος μπροστά στις κάμερες

Με την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συναντάται αυτήν την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος από τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του, Μανώλη Καπνισάκη, και την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη.

Σακελλαροπούλοιυ Κασελάκης

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε κατά τη συνομιλία τους ότι ο Στέφανος Κασσελάκης καλείται να ασκήσει τα καθήκοντά του σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις και στο παγκόσμιο σκηνικό αλλά και στη χώρα μας όπου τα προβλήματα δεν λείπουν συνεχώς.

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τη σειρά του είπε ότι “τα είδα χθες διά ζώσης τα προβλήματα αυτά. Έχουμε πολλούς συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη άμεσης αρωγής από την Πολιτεία στις περιοχές που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες και τις φυσικές καταστροφές. Ό, τι μπορούμε να κάνουμε από την πλευρά μας ως Αξιωματική Αντιπολίτευση θα το κάνουμε“.

Η κυρία Σακελλαροπούλου υποστήριξε ότι “η κλιματική κρίση είναι εδώ και δυστυχώς τα πράγματα δεν θα γίνουν πιο εύκολα σύντομα. Επομένως πρέπει ο κρατικός μηχανισμός να είναι πάντα έτοιμος, όπως και η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι κοινωνίες”.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

«Είχαμε μια εκτενή συζήτηση σε εξαιρετικά θερμό κλίμα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας», ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ερωτηθείς σχετικά είπε ότι «βεβαίως και μιλήσαμε και για συναινέσεις, αλλά συγχρόνως από μεριάς μου ανέφερα και θέματα της ομογένειας και των αποδήμων και βεβαίως όσα είδα στην περιοδεία μου σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα». Ο κ. Κασσελάκης ανέφερε ότι ήταν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση «και θα την καλλιεργήσουμε με την Πρόεδρο και στα επόμενα χρόνια», ενώ επισήμανε ότι συζήτησαν και για την επικείμενη επίσκεψη του στην Κύπρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ