Συνάντηση Μητσοτάκη – Κασσελάκη στη Βουλή την Τετάρτη

Συνάντηση στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή θα έχουν την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση των δύο πολιτικών αρχηγών μετά τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί.

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέλαβε τη θεσμική πρωτοβουλία για τη συνάντηση, ενώ παρόμοια θεσμική πρόσκληση απηύθυνε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στο ΚΚΕ.

Την Τετάρτη στις 11:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών «Νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων του δημοσίου τομέα, ενίσχυση της αποτελεσματικότητας τους και λοιπές διατάξεις». Με τις διατάξεις του νομοσχεδίου εξασφαλίζεται ο εκσυγχρονισμός της διαδικασίας επιλογής των διοικήσεων των φορέων του Δημοσίου Τομέα με τη δημιουργία ενός πλαισίου το οποίο προβλέπει τη διαρκή αξιολόγησή τους, την αναβάθμιση των απαιτήσεων για κάθε θέση και την ενίσχυση της αξιοκρατίας και της διαφάνειας.

Αύριο, Τρίτη στις 6 μ.μ. θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ