Συγκινεί ο Σωκράτης Φάμελλος για τον θάνατο της συζύγου του: Η οικογένεια μπόρεσε να κρατηθεί μετά την απώλεια της Πόπης

Καλεσμένος στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή, «Στιγμές» στο ONE, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου, ο Σωκράτης Φάμελλος.

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ «έσπασε» όταν αναφέρθηκε στην απώλεια της συζύγου του και το γεγονός ότι δεν ήταν όσο παρών θα ήθελε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

«Υπάρχει μια στενοχώρια γιατί δεν ήμουν τόσο παρών πάντα. Αυτό δεν μπορεί κανείς να το σβήσει! Δεν ήταν μικρή η περίοδος της ασθένειας και η δική μου απουσία με τις ευθύνες του Υπουργείου, ήταν δύσκολο να είμαι εκεί που πρέπει. Δεν έχει σημασία η δική μου κούραση. Σημασία έχει ότι δεν μπορούσες να είσαι εκεί που πρέπει. Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για την απώλεια. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι μπόρεσε η οικογένεια μετά να κρατηθεί. Το βλέπω από την οικογένεια της Πόπης και από τη δική μου και του Πέτρου.

Και οι γονείς της Πόπης που ήταν μαζί μας για αρκετό καιρό στην Θεσσαλονίκη και η μητέρα μου, δεν σταμάτησαν να είναι δίπλα μας. Είναι σημαντικό που μπόρεσε αυτή η συνεκτική οικογένεια να βρει μια άλλη και αδέλφωσαν. Συνεχίζουν έτσι και θεωρώ ότι αυτά είναι από τα στοιχεία που δεν πρέπει να εκλείψουν από την κοινωνία. Αισθάνομαι τυχερός που μπόρεσα να έχω τέτοιες στιγμές».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ