Στυλιανίδης στον Realfm 97,8: Μπορεί να βρεθούμε σε ένα σκηνικό Γαλλίας στις Ευρωεκλογές

«Πρέπει να μην είναι πυροτέχνημα προεκλογικού χαρακτήρα όλη αυτή η τιτάνια προσπάθεια που έκανε ο Πρωθυπουργός να αναδείξει τις καταστάσεις που βιώνουμε εδώ. Θα πρέπει να συνοδευτεί από συγκεκριμένες, στοχευμένες πολιτικές που προασπίζονται το μοντέλο της ανοιχτής δημοκρατικής κοινωνίας που έχουμε χτίσει, προστατεύουν την ελευθερίας συνείδησης όλων των πολιτών, χριστιανών και μουσουλμάνων και δημιουργούν προϋποθέσεις ποιοτικής ανάπτυξης και ίσων ευκαιριών για όλους» δήλωσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

«Πρέπει να στηριχθεί επιθετικά ο πρωτογενής τομέας της περιοχής για να μείνουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι στην περιοχή. Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, όπως δεσμεύτηκε ο Πρωθυπουργός, πρέπει να αναδειχθεί σε δύναμη τρίτο πανεπιστήμιο στη χώρα. Τρίτον πρέπει να συνεχίσει η θετική κινητικότητα με επενδύσεις και μεγάλες επενδυτικές πρωτοβουλίες σε πόλεις της Θράκης. Τέταρτον πρέπει να ενισχυθεί το ΑΕΠ που εκπροσωπεί η Θράκη από τον τουρισμό και για να γίνει αυτό πρέπει να αναβαθμιστεί ο κάθετος άξονας της Κομοτηνής προς την Βουλγαρία με διέλευση λεωφορείων και αντίστοιχα και οι άλλοι άξονες» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Μπορεί να βρεθούμε σε ένα σκηνικό Γαλλίας στις Ευρωεκλογές. Πρέπει να γίνει σωστή διασπορά δυνάμεων και ανατεθούν ρόλοι σε ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα, όχι μόνο στην Αθήνα. Τα φαινόμενα αυτά πρέπει αντιμετωπιστούν στη ρίζα τους για να μην τα βρούμε μπροστά μας στη συνέχεια και ως χώρα και ως δημοκρατία» σημείωσε σχετικά με την είσοδο των “Σπαρτιατών”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ