Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Νίκος Βούτσης- ΦΩΤΟ

Τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκο Βούτση, δέχθηκε νωρίτερα σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο κ. Βούτσης ενημέρωσε τον κ. Παυλόπουλο για το τελευταίο νομοσχέδιο σχετικά με την αποκατάσταση δημοκρατικών δικαιωμάτων στον χώρο της δημόσιας διοίκησης και την αυτοδιοίκηση, καθώς και για τις προσπάθειες που γίνονται προκειμένου να αντιμετωπιστεί το μεγάλο κύμα των προσφύγων και των μεταναστευτικών ροών.

 «Την ίδια ώρα που διαπραγματευόμαστε ως κυβέρνηση και ως χώρα προσπαθούμε να κάνουμε σημαντικές τομές και στον χώρο της δημόσιας διοίκησης και στην αυτοδιοίκηση και στην αντιμετώπιση του μεγάλου κύματος των προσφύγων και των μεταναστευτ��κών ροών και για το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη» υπογράμμισε ο κ. Βούτσης και πρόσθεσε: «Κάνουμε αρκετά πράγματα και θα ήθελα να σας ενημερώσω, γιατί θεωρείστε και πρύτανης αυτών των διαδικασιών διαχρονικά».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημείωσε ότι το θέμα της τοπικής αυτοδιοίκησης τού είναι ιδιαίτερα προσφιλές και τόνισε ότι γνωρίζει χρόνια ολόκληρα τι βάρος κουβαλάει πάνω της και τι μπορεί να κάνει σε αυτές τις στιγμές. Και ίσως είναι από τα σημαντικότερα.

Απαντώντας, ο κ. Βούτσης ανέφερε ότι η αλληλεγγύη είναι ο κοινός παρονομαστής όλων των δράσεων που πρέπει να υπάρξουν τώρα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Βούτσης: Η συμφωνία… δεν θα είναι μνημόνιο

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.