Στο επίκεντρο της Συνόδου Κορυφής του ΟΗΕ για την εκπαίδευση η Ελλάδα—Η ανάρτηση Κεραμέως

Η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο στη Σύνοδο Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών. Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, «η χώρα μας έχει την τιμητική της στη Σύνοδο Κορυφής με θέμα την εκπαίδευση».

Μάλιστα η κα Κεραμέως έχει ανεβάσει και βίντεο με την ειδική αναφορά που έκανε ο διακεκριμένος Καθηγητής του Columbia, Jeffrey Sachs στις πρόσφατες μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία».

Όπως τόνισε ο Καθηγητής, «δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος με τις καινοτομίες της υπουργού Κεραμέως και τις δυναμικές μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα. Αυτό που κάνουν οι μεταρρυθμίσεις είναι να ανοίγουν την εκπαιδευτική διαδικασία ώστε να είναι ένα παγκόσμιο, δημόσιο αγαθό, με συνέργειες σε όλο τον κόσμο, νέες ευκαιρίες για εκπαίδευση διεθνώς και προσωπικά δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος καθώς κάθε φορά που πηγαίνω στην Αθήνα να δω τι γίνεται και να αισθανθώ όλη την ιστορία του δυτικού πολιτισμού, εσείς δημιουργείτε κάτι πολύ δυνατό και θα έχει βαθιά επιρροή σε όλους, προς όφελος όλων».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ