Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας ο Κυριάκος Μητσοτάκης – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Παραβρέθηκε στον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά, καθώς σήμερα, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου χτύπησε το «πρώτο κουδούνι» και οι μαθητές επιστρέφουν στα θρανία.

Ο Πρωθυπουργός έφτασε στο σχολείο λίγο πριν από τις 09.30 το πρωί. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία και το βίντεο που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, πολλοί γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί βρίσκονταν στο σχολείο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε και χαιρέτησε γονείς και μαθητές και μπήκε στον προαύλιο χώρο για να παρακολουθήσει τον αγιασμό.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.