Στην φυλακή η Εύα Καϊλή – Η διαδικασία μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης

Το τρίτο της βράδυ σε κελί θα περάσει η Εύα Καϊλή, έως ότου βρεθεί αντιμέτωπη με τον δικαστή που θα αποφασίσει, αν πρέπει να παραμείνει προφυλακισμένη ή όχι.

Qatar Gate: Σε αυτές τις φυλακές κρατείται η Εύα Καϊλή – Αυτό είναι το ποσό που βρέθηκε στο σπίτι της

Μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης σε βάρος της, η Ελληνίδα ευρωβουλευτής φέρεται να οδηγήθηκε στις κεντρικές φυλακές των Βρυξελλών, Σεν Ζιλ (Saint-Gilles).

Σύμφωνα με την διαδικασία, η πρώην -πλέον- αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα παραμείνει στις φυλακές έως πέντε ημέρες. Στην συνέχεια θα εμφανιστεί ξανά ενώπιον των Αρχών, οι οποίες θα αποφασίσουν εάν θα παραμείνει προφυλακισμένη έως την έναρξη της εκδίκασης της υπόθεσης ή αν θα αφεθεί ελεύθερη.

Qatar Gate: Πώς η Εύα Καϊλή εξυπηρετούσε τα συμφέροντα του Κατάρ – Οι συνταρακτικές αποκαλύψεις δύο έμπειρων δημοσιογράφων

Τα κριτήρια για το αν θα παραμείνει προφυλακισμένη είναι τρία. Εάν κριθεί ύποπτη φυγής, εάν θα κριθεί ύποπτη τέλεσης ίδιων ή παρόμοιων αδικημάτων και εάν θα υπάρξει συμπαιγνία, εάν δηλαδή βρει τα άτομα που θα καταφέρουν να σβήσουν τα ίχνη της και την αθωώσουν τελικά στο δικαστήριο.

Μέχρι την έναρξη της διαδικασίας θα περάσει περίπου ένας με ενάμισης χρόνος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ