Στέλιος Πέτσας για Εύα Καϊλή: «Είμαι σοκαρισμένος»

Το σκάνδαλο διαφθοράς με χρηματισμό ευρωβουλευτών από το Κατάρ και την προσαγωγή της Εύας Καϊλή κλήθηκε να σχολιάσει ο Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ανδρουλάκης για Καϊλή: Γιατί αποφάσισα τη διαγραφή της – «Λειτουργούσε ως Δούρειος Ίππος της ΝΔ»

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών δήλωσε ότι έχει υποστεί σοκ με την υπόθεση της Εύας Καϊλή στις Βρυξέλλες για δύο λόγους.

Όπως είπε, ο ένας είναι ότι η Εύα Καϊλή είναι μια φρέσκια φωνή στο κομμάτι της σοσιαλδημοκρατίας και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς και το δεύτερο έχει να κάνει με το γεγονός ότι ξεκινά μια έρευνα και «φαίνεται να έχουμε μια αντιστροφή αυτού που έχουμε κατακτήσει στο Κράτος Δικαίου: αντί να είσαι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου είσαι ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου, αυτό πρέπει να προβληματίσει όλο το πολιτικό σύστημα».

Μάντζος για Εύα Καϊλή: Την καλούμε να παραδώσει την έδρα

«Από εκεί και πέρα αν υπάρχουν στοιχεία από τις βελγικές αρχές, αυτές είναι αρμόδιες να διερευνήσουν την υπόθεση» τόνισε ακόμα ο κ. Πέτσας και συμπλήρωσε «άλλο πράγμα η έρευνα που πρέπει να ρίχνει πάντα άπλετο φως κι άλλο το να χωρίς να έχουμε κάτι στα χέρια μας να σπεύδουμε να καταδικάσουμε».

 

Εύα Καϊλή: Πληροφορίες ότι συνελήφθη και ο πατέρας της

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ