Στέφανος Μάνος για Αττική Οδό: Οι οδηγοί θα έπρεπε να πληρώσουν 2.000 ευρώ για το πρόβλημα που προκάλεσαν

Για την κακοκαιρία «Ελπίς» και για το χάος που προκλήθηκε στην Αττική Οδό μίλησε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Μάνος.

Όπως είπε ο κ. Μάνος μιλώντας στο «Πρώτο Πρόγραμμα», «βιαστήκαμε να δώσουμε αποζημιώσεις σε οδηγούς που δεν είχαν αλυσίδες και είχαν φθαρμένα λάστιχα, κανονικά αυτοί θα έπρεπε να πληρώσουν αποζημίωση 2.000 ευρώ για το μεγάλο πρόβλημα που προκάλεσαν στους δρόμους. Συνέβαλαν στο χάος».

Ο ίδιος τόνισε ότι «υπήρξε υστερία με την κακοκαιρία. Πριν από 20 ημέρες στις ΗΠΑ, κοντά στην Ουάσινγκτον περνά μια τεράστια λεωφόρος που συνδέει Πολιτείες. Εκεί λόγω χιονοθύελλας παρέμειναν εγκλωβισμένοι εκατοντάδες άτομα για 20 ώρες. Να μπουν οι δημοσιογράφοι στον κόπο να δουν πώς χειρίστηκαν, με πόση ψυχραιμία αντιμετώπισαν τα ΜΜΕ εκεί το γεγονός αυτό. Γιατί κι εκεί ήταν αδύνατον να πάνε μηχανήματα για να καθαρίσουν τον δρόμο λόγω των ακινητοποιημένων αυτοκινήτων. Για να δείτε την διαφορά της μεταχείρισης».

Ο κ. Μάνος τόνισε ακόμη ότι «υπάρχει μια έμφυτη μανία εναντίον των επιχειρήσεων. Βρήκαμε τον υπεύθυνο, φταίει η επιχείρηση. Και ο Πρωθυπουργός δεν εξήγησε πού συνίσταται η ευθύνη. Έχει ευθύνη και η επιχείρηση. Αμφισβητώ πολύ όμως, ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης έχει η επιχείρηση».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.