Στέφανος Κασσελάκης: Πώς βρέθηκε από την Σπάρτη στην Θήβα – Παρουσιάζεται την Παρασκευή

Αλλαγή σχεδίου για τον Στέφανο Κασσελάκη. Αν και οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάζεται για τη στρατιωτική θητεία του την Παρασκευή στην Σπάρτη, τελικά τα σχέδια άλλαξαν και θα παρουσιαστεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) στην Θήβα.

Πολλοί ήταν εκείνοι που παραξενεύτηκαν με την αλλαγή. Μάλιστα με το θέμα της στρατιωτικής θητείας του Στέφανου Κασσελάκη ασχολείται προσωπικά ο πρώην υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης. Ο νυν βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον έκρινε ότι ταιριάζει περισσότερο η Θήβα στον Στέφανο Κασσελάκη.

Στην Θήβα, πάντως, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού, όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», προετοιμάζονται πυρετωδώς για την υποδοχή της επόμενης ΕΣΣΟ και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Στρατιωτικές πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, διαβεβαιώνουν ότι τα βαψίματα και η οργάνωση του στρατοπέδου είναι τυπική διαδικασία και ότι δεν προβλέπεται ειδική μεταχείριση για γνωστούς στρατεύσιμους.

Η επιλογή των ημερών που ο Στέφανος Κασσελάκης θα διεκπεραιώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του μοιάζει και επικοινωνιακά επιλεγμένη – καθώς δύο τριήμερα, ένα της Καθαράς Δευτέρας και ένα της 25ης Μαρτίου, περιορίζουν τον καθαρό πολιτικό χρόνο απουσίας του, τη στιγμή που ο ίδιος κουβαλάει ένα μεγάλο μέρος της επικοινωνιακής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την Κουμουνδούρου σημείωναν, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν υποχρεούται να καταθέσει δήλωση περιουσιακής κατάστασης πριν από την είσοδό του στον στρατό, καθώς κάτι τέτοιο θα γίνει στον προβλεπόμενο χρόνο με βάση τον νόμο που αφορά στους υπόχρεους για Πόθεν Έσχες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ