Στέφανος Κασσελάκης: «Ήταν εν τη ρύμη του λόγου…» – Διευκρινίσεις για τη φράση «συναντήθηκα με την ΑΔΕΔΥ»

«Εν τη ρύμη του λόγου ήταν η φράση “συναντήθηκα με την ΑΔΕΔΥ”…» αναφέρουν κύκλοι από το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη, δίνοντας σχετικές διευκρινίσεις μετά και την ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ με την οποία διέψευσε ότι υπήρξε τέτοια συνάντηση.

Κασσελάκης κατά Αχτσιόγλου: Διακινεί σενάρια ότι ήμουν συνεργάτης του Μητσοτάκη – Της είχα στείλει προτάσεις από τον Ιούλιο

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, «για την αποκατάσταση της αλήθειας και την εμπέδωση άλλης μίας γκάφας όσων ένθεν και ένθεν, μέσα σε κλίμα πανικού, επιχειρούν να πλήξουν την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, διευκρινίζουμε τα παρακάτω:

Ο Στέφανος Κασσελάκης (μέχρι την Κυριακή τουλάχιστον) είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και όχι πρόεδρος. Ως εκ τούτου δεν συνάδει να συναντιέται ακόμη με θεσμικούς φορείς εκπροσώπησης εργαζομένων όπως η ΑΔΕΔΥ κ.α. Άρα είναι κατανοητό ότι φράση «συναντήθηκα με ΑΔΕΔΥ» ήταν εν τη ρύμη του λόγου…

Ηλιόπουλος για Κασσελάκη στον Realfm 97,8: Με προβληματίζει αν η δήλωσή του ήταν λεκτικό λάθος ή άγνοια

Παρόλα αυτά προχθές, ενόψει της χθεσινής πανελλαδικής απεργίας ο υποψήφιος πρόεδρος κάλεσε συνδικαλιστές του Δημοσίου Τομέα και της ΑΔΕΔΥ για να ενημερωθεί για ζητήματα που αφορούν στους εργαζόμενους αλλά και το νέο νομοσχέδιο του κ. Άδωνι Γεωργιάδη που επιχειρεί να ανατρέψει βασικούς όρους και δικαιώματα της εργασίας στη χώρα μας. Στη συνάντηση συμμετείχαν εκλεγμένοι συνδικαλιστές και πρόεδροι ομοσπονδιών από το Δημόσιο, τον ΕΦΚΑ, το υπουργείο πολιτισμού, τη διδασκαλική ομοσπονδία, την επιθεώρηση εργασίας (ΣΕΠΕ) κ.α.

Άλλωστε όπως εξηγεί σε ανάρτησή του και ο Γιώργος Πετρόπουλος, μέλος της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ, που συμμετείχε στη συνάντηση, επρόκειτο για μια συνάντηση του υποψηφίου προέδρου με αντιπροσωπεία συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. που δραστηριοποιούνται στον δημόσιο τομέα. Μεταξύ δε άλλων, συζητήθηκε και η αναγκαία αναβάθμιση του ρόλου των συνδικαλιστικών στελεχών μέσα στις διαδικασίες και τα αποφασιστικά όργανα του κόμματος».

Στέφανος Κασσελάκης: «Καταιγίδα» αντιδράσεων μετά το ατόπημα με το ψευδοκράτος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ