ΑΔΕΔΥ: «Ουδέποτε συναντηθήκαμε με τον Κασσελάκη» – Τι είχε δηλώσει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Η ΑΔΕΔΥ, με ανακοίνωσή της διέψευσε ότι η εκτελεστική της επιτροπή συναντήθηκε με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Αιγάλεω.

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα όσα μεταδίδουν ορισμένα ΜΜΕ για δήθεν συνάντησή της με τον υποψήφιο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κασσελάκη.

Τέτοια συνάντηση ουδέποτε έγινε. Η ΑΔΕΔΥ δεν εμπλέκεται στα εσωτερικά των κομμάτων, αλλά θεσμικά συναντάται με τους εκάστοτε αρχηγούς τους και όχι με υποψήφιους. Καλούμε τα ΜΜΕ που μετέδωσαν την “είδηση” να αποκαστήσουν την αλήθεια για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις», τονίζει η ΑΔΕΔΥ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κασσελάκης, στις δηλώσεις του στο Αιγάλεω, αναφερόμενος στο εργασιακό νομοσχέδιο, υποστήριξε ότι «προφανώς είναι κάτι απαράδεκτο (το εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης) και χθες συναντήθηκα με την ΑΔΕΔΥ και τους φορείς, συνειδητοποιώντας τις μεγάλες αδικίες που γίνονται στα εργασιακά.  Ο συνδικαλισμός θα έχει θέση στα όργανα του κόμματος και στην παραγωγή πολιτικής. Είναι υποχρέωσή μας να παράγουμε πολιτική μαζί με τον κόσμο της εργασίας. Δεν πρόκειται να πάμε σε προ Σικάγο εποχή».

Δείτε το βίντεο μετά το 1:30′

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ