Σταθάκης: Το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης λέγεται “Μακεδονία” και έτσι θα παραμείνει

Για την αναφορά του πρωθυπουργού σε «αεροδρόμιο Μίκρας» χθες στα Σκόπια μίλησε ο Γιώργος Σταθάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξή.

Όπως είπε, «Δεν έχω την παραμικρή ιδέα από μία τέτοια διαφοροποίηση, ούτε κατάλαβα και τίποτα τέτοιο… παρακολουθώ τον θόρυβο που προκλήθηκε, αλλά νομίζω είναι κενού περιεχομένου. Το αεροδρόμιο είναι αεροδρόμιο “Μακεδονία” κι έτσι θα παραμείνει», .

Αναφερόμενος στην επιχειρηματικές προοπτικές που ανοίγονται, υπογράμμισε ότι «καταλαβαίνω ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιες επιφυλάξεις σε κάποιους επιχειρηματικούς κύκλους, αλλά η χθεσινή παρουσία δείχνει ότι, το σύνολο σχεδόν των πολύ ισχυρών ελληνικών επιχειρήσεων ήταν παρούσες. Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον και φαντάζομαι ότι μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών, αυτό ήταν και το μήνυμα των δύο πρωθυπουργών, ανοίγει πεδίο δόξης λαμπρό για την ενίσχυση αυτών των οικονομικών σχέσεων. Η Θεσσαλονίκη είναι στο επίπεδο των προοπτικών, και το λιμάνι και οι αγωγοί και θεωρώ ότι μεσοπρόθεσμα τα οφέλη είναι τόσο μεγάλα από την ισχυρή παρουσία εκεί, ειδικά για τη Βόρεια Ελλάδα, που θα ευνοηθεί ιδιαίτερα από αυτές τις προοπτικές».

ΠΗΓΗ:makthes.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ