Σπυρόπουλος στον Realfm 97,8: Δεν έχουμε ανάγκη από συμμαχίες κορυφής

Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 για τα αποτελέσματα της κάλπης των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Το πρώτο σημείο που θα σταθώ είναι ότι τα νέα πρόσωπα είναι αυτά που κέρδισαν σε δήμους και περιφέρειες. Το δεύτερο σημείο, ότι τα πρόσωπα αυτά συνδυάστηκαν με μια αυτοδιοικητική πρόταση που ακουμπά τα σύγχρονα σημαντικά ζητήματα των πολιτών» είπε αρχικά.

«Το τρίτο στοιχείο είναι ότι το κέρδισε το δίλημμα που έθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, που έκανε λόγο για αποδοκιμασία των δημάρχων και περιφερειαρχών που θα λειτουργούσαν ως μακρύ χέρι της κυβέρνησης και του κυρίου Μητσοτάκη» πρόσθεσε.

«Είναι η πρώτη μεγάλη εκλογική ήττα του κ. Μητσοτάκη. Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την ανοδική του πορεία» σχολίασε. «Το ΠΑΣΟΚ είναι η δεύτερη δύναμη στο κομμάτι της αυτοδιοίκησης» σημείωσε.

Ερωτηθείς για συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως πρότεινε ο Χρήστος Σπίρτζης, απάντησε «δεν έχουμε ανάγκη από συμμαχίες κορυφής. Έχουμε ανάγκη συμμαχίες της κοινωνίας για να εκφράσουμε τις αγωνίες της κοινωνίας».

«Εμείς θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να ασχολούμαστε με τα σημαντικά» υπογράμμισε στη συνέχεια.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ