Φλόριντα: Έδειρε την μητέρα της, της έκλεψε το αυτοκίνητο και την χτύπησε με αυτό

Σοκ προκαλεί στη Φλόριντα η υπόθεση μιας γυναίκας η οποία φέρεται να ξυλοκόπησε τη μητέρα της ύστερα από καβγά και στη συνέχεια να έκλεψε το αυτοκίνητό της και να την χτύπησε με αυτό.

Η Amber Scheuren-Rusnak, 25 ετών, απεικονίζεται να χαμογελά πλατιά σε μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Brevard μετά την κράτηση της με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης και της ληστείας αυτοκινήτου την Πέμπτη (12/10). Ένας μάρτυρας κάλεσε την αστυνομία γύρω στο μεσημέρι εκείνης της ημέρας για να αναφέρει τα όσα συνέβησαν στην οδό Temple Street στο Cocoa της Φλόριντα, σύμφωνα με το Fox 35 Orlando.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν τη μητέρα της Scheuren-Rusnak τραυματισμένη και την φρόντισαν. Στη συνέχεια οι αρχές την μετέφεραν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Εν τω μεταξύ, αστυνομικοί κυνηγούσαν την Scheuren-Rusnak, η οποία διέφυγε με το αυτοκίνητο της μητέρας της.

Αργότερα το εγκαταλελειμμένο όχημα βρέθηκε και ένας αστυνομικός με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο του εντόπισαν την 25χρονη, η οποία φέρεται να προσπαθούσε να κρυφτεί εκεί κοντά.

«Καθώς άρχισε να γαβγίζει ο σκύλος, το γάβγισμα έγινε πιο επιθετικό», είπε η μάρτυρας Willamena Burns στο WESH 2 News. «Σηκώθηκα και είδα αστυνομικούς να τρέχουν στο πλάι του σπιτιού μου στην πίσω αυλή», συνέχισε. «Έτσι πήγα στην πίσω βεράντα μου και ήταν όλοι στην πίσω αυλή με αυτή τη γυναίκα».

Φλόριντα γυναίκα ξυλοκόπησε τη μητέρα της
Πηγή: Brevard County Sheriff’s Office

Η αστυνομία δεν έχει κάνει γνωστό τον λόγο για το οποίο η μητέρα και η κόρη καυγάδισαν. Αλλά η αστυνομία είναι πολύ εξοικειωμένη με την Scheuren-Rusnak, η οποία έχει συλληφθεί τέσσερις φορές φέτος και 10 φορές από το 2018, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη. Τις προηγούμενες φορές συνελήφθη για πορνεία, κατοχή ναρκωτικών και ενδοοικογενειακή βία.

Η αστυνομία είπε ότι η γυναίκα θα μπορούσε να αντιμετωπίσει περισσότερες κατηγορίες καθώς προχωρά η έρευνα της υπόθεσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ