Σπίρτζης στον Realfm 97,8: Τέσσερις φορές έχω ακούσει τον κ. Μητσοτάκη να ζητάει συγγνώμη για φυσική καταστροφή

Ο Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στον Νίκο Χατζηνικολάου δήλωσε ότι “έχουμε να κάνουμε με ολική κατάρρευση όλων των μηχανισμών που μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το πιο εύκολο φαινόμενο σε επίπεδο καταστροφών που είναι το χιόνι”.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη πρόσθεσε ότι “θέλει πραγματικά προσπάθεια για να κλείσει η Λεωφόρος Κηφισίας, η Μεσογείων και η Κατεχάκη, όταν στους δρόμους αυτούς κυκλοφορούν εκατομμύρια αυτοκίνητα. Αν είχε κινητοποιηθεί στοιχειωδώς ο μηχανισμός της Περιφέρειας, αν είχαν ρίξει αλάτι και τα εκχιονιστικά περνούσαν, στη συνέχεια δεν θα υπήρχε περίπτωση να κλείσουν οι αυτοκινητόδρομοι”.

“Στο Μάτι να πάμε μαζί μια βόλτα να δούμε αν έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ συγγνώμη και να θυμίσω ότι η φιλοσοφία του ελληνικού λαού λέει ότι από τότε που ανακαλύφθηκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο” απάντησε με αφορμή ερώτημα ακροατή για το ότι δεν ζήτησε συγγνώμη ο Αλέξης Τσίπρας για τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι.

“Τέσσερις φορές έχω ακούσει τον κ. Μητσοτάκη να ζητάει συγγνώμη για φυσική καταστροφή τα τελευταία δύο χρόνια. Πόσο ειλικρινής είναι θα το δούμε” τόνισε.

“Η συγγνώμη δείχνει μια αίσθηση ευθύνης, που πρέπει να έχει ο πολιτικός, αλλά δεν αρκεί ξέρετε” διευκρίνισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ