Σκουρλέτης στον Realfm: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κατορθώσει στον απαιτούμενο βαθμό να κερδίσει από τη μείωση του πολιτικού κεφαλαίου της κυβέρνησης

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, δήλωσε στον Realfm 97,8 ότι “το ΚΙΝΑΛ οφείλει να δώσει κάποιες απαντήσεις, δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα. Αυτό είναι που θα καταστήσει πειστική και θελκτική μια αναγκαία προσπάθεια προγραμματικής σύγκλισης για να υπάρξει αύριο μια κυβερνητική πλειοψηφία αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων. Αυτός είναι ο στόχος μας, αυτό θέλουμε να εξυπηρετήσουμε και όχι να διώξουμε κανέναν”.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα σημείωσε ότι “το αμέσως προηγούμενο παρελθόν σχετίζεται με το τι πρόκειται να κάνεις αύριο. Ποια από τα προβλήματα της 10ετίας του 2010 τα ζούμε ή τα αντιμετωπίζουμε κάτω από διαφορετικές συνθήκες και τώρα;”.

“Η κυβέρνηση πιέζεται αφόρητα από την ίδια την διαχείριση που έχει κάνει” τόνισε αναφορικά με την πανδημία.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κατορθώσει στον απαιτούμενο βαθμό να κερδίσει από αυτή τη μείωση του πολιτικού κεφαλαίου της κυβέρνησης, αυτή είναι μια πραγματικότητα. Και μας απασχολεί και σχετίζεται νομίζω με μια αναγκαία δική μας προγραμματική δουλειά έτσι ώστε να καταστούμε πιο φερέγγυοι και πιο πειστικοί στον κόσμο. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις, όλα τα εργαλεία” υπογράμμισε.

 

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ