Σκουρλέτης: Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται

Σκουρλέτης: Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται

 «Οποίος έχει τη μύγα μυγιάζεται» είπε ο Πάνος Σκουρλέτης σήμερα σχολιάζοντας την αντίδραση της κυβέρνησης στις καταγγελίες για χρηματισμό βουλευτών.

Μιλώντας στον Σκάι, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε συνέχεια στην αντιπαράθεση διευκρινίζοντας ότι το σχόλιό του αφορά τον Πρωθυπουργό:  «Αυτό το λέω για τον κύριο Σαμαρά που έχει κατηγορηθεί από τον κύριο Μητσοτάκη ότι είχε ρίξει το 1993 την κυβέρνηση με τέτοιες μεθόδους. Είναι πρωτοφανείς οι χθεσινές δηλώσεις του κύριου Σαμαρά. Να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει την ερευνά της», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σκουρλέτης επικαλέστηκε τη Δευτέρα σχετικό δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο επιχειρηματίες φίλοι της κυβέρνησης «έχουν βγάλει κουμπαρά», για να βρεθούν οι 180 βουλευτές που θα εκλέξουν το νέο Πρόεδρο.

Ο Πρωθυπουργός με αφορμή τις δηλώσεις Σκουρλέτη κάλεσε τη Δευτέρα τον Αλέξη Τσίπρα να τεκμηριώσει τις καταγγελίες, διαφορετικά, τονίζει, αποκαλύπτεται ως παράγοντας αποσταθεροποίησης και υποκινητής πολιτικής ανωμαλίας, σε κρίσιμες για τον τόπο στιγμές.

Αιχμές για την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Γκουτζαμάνη μετά τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη, άφησε μέσω του ΣΚΑΪ το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πουλάκης.

 

Πηγή: www.skai.gr

 

Διαβάστε επίσης

ΒΙΝΤΕΟ-Σκουρλέτης: Κουμπαράς από επιχειρηματίες για να βρεθούν οι 180 βουλευτές

Άδωνις: Ο Τσίπρας δεν είπε κιχ…

Νέα κόντρα κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ από την παρέμβαση της δικαιοσύνης για τις δηλώσεις Σκουρλέτη

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την εντολή της Κουτζαμάνη

Eπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Κουτζαμάνη μετά τις δηλώσεις του Σκουρλέτη

Βούλτεψη: Ρεσιτάλ αθλιότητας σήμερα από τον ΣΥΡΙΖΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ