Σκέρτσος για δηλώσεις Ψαριανού: Έχει κληθεί και έχει δώσει εξηγήσεις

Καταδικαστέες χαρακτήρισε ο Άκης Σκέρτσος τις δηλώσεις του Γρηγόρη Ψαριανού για το ζήτημα της Τράπεζας Θεμάτων, αποκαλύπτοντας ότι ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ έχει κληθεί, έχει δώσει εξηγήσεις, ενώ το θέμα θεωρείται λήξαν.

Γρηγόρης Ψαριανός: Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η ΟΛΜΕ – Τη διαγραφή του ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, τι απαντά ο ίδιος

Υπενθυμίζεται ότι η ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού και οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε για τους εκπαιδευτικούς «που πανηγυρίζουν επειδή “χάκερς” – πράκτορες που δεν ξέρουμε για ποιον δουλεύουν, έριξαν εν μέσω εξετάσεων το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων», όπως έγραψε, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, ενώ στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει η ΟΛΜΕ. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον κ. Μητσοτάκη «να καταδικάσει εδώ και τώρα τις δηλώσεις Ψαριανού, να τον πετάξει από τις λίστες της και να διαγραφεί από τη ΝΔ».

Για το θέμα ερωτήθηκε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ‘Ακης Σκέρτσος, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Οι δηλώσεις του κ. Ψαριανού προφανώς είναι καταδικαστέες. Έχει κληθεί, έχει δώσει εξηγήσεις, το θέμα κλείνει εδώ. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Προφανώς δεν στοχοποίησε ανθρώπους, δεν στοχοποίησε κλάδους, στοχοποίησε συγκεκριμένες συμπεριφορές. Και το αφήνουμε εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο Άκης Σκέρτσος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ