Γρηγόρης Ψαριανός: Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η ΟΛΜΕ – Τη διαγραφή του ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, τι απαντά ο ίδιος

Αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού, ενώ στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει η ΟΛΜΕ μετά τα όσα ανέφερε για το ζήτημα της Τράπεζας Θεμάτων.

Γρηγόρης Ψαριανός: Αντιδράσεις για τις αναρτήσεις του σχετικά με τη “συναυλία ειρήνης”

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Ψαριανός καταφέρεται εναντίον των εκπαιδευτικών και του λειτουργήματός τους. Εχθές, μετά την πρωτοφανή κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων, εξέφρασε για άλλη μία φορά το μένος του για τους/τις  εκπαιδευτικούς και την ΟΛΜΕ, χαρακτηρίζοντάς τους με χυδαίες ύβρεις.  Η απαράδεκτη συμπεριφορά του δεν θα γίνει ανεκτή» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ.

«Η ΟΛΜΕ έχει ήδη δώσει εντολή στη νομική της σύμβουλο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες.  Αναρωτιόμαστε αν η ΝΔ, με την οποία ο κ. Ψαριανός είναι υποψήφιος βουλευτής, συμφωνεί με τις δηλώσεις αυτές και αναμένουμε την αντίδρασή της» σημειώνεται. 

ΣΥΡΙΖΑ: Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να καταδικάσει εδώ και τώρα τις δηλώσεις Ψαριανού

«Έχουν περάσει ώρες από το υβριστικό παραλήρημα Ψαριανού κατά των καθηγητών και η ΝΔ κάνει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να καταδικάσει εδώ και τώρα τις δηλώσεις Ψαριανού, να τον πετάξει από τις λίστες της και να διαγραφεί από τη ΝΔ. Διαφορετικά θα σημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης συμφωνεί με τον Ψαριανό πως οι καθηγητές είναι «αλήτες, καθάρματα και μαφιόζοι» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η απάντηση Ψαριανού μετά τις αντιδράσεις

«Εδώ τα καλά Σκουπίδια. Εδώ τα φασιστόμουτρα που στοχοποιούν διαδίδοντας ψέματα και παραποιώντας αυτά που κάποιος γράφει… Εδώ πατσαβούρες, κατσαρίδες και σκουλήκια. Και μια ιστορική εφημερίδα ψυχής, σχολείο δημοσιογραφίας και ελεύθερης γνώμης κάποτε, που έγινε κουρελού για σφουγγάρισμα και καλός χαρτοπολτός για τα τζάμια. Δοξάστε τους» έγραψε στον λογαριασμό του ο Γρηγόρης Ψαριανός στο Facebook.
«Γέμισαν τα ΜΜΔ συριζοσκουπίδια γκεμπελιστές, φασίστες και ακρίδες, που παραποιούν αυτά που γράφουμε. Μαζί τους και κάτι πατσαβουροφυλάδες, οι σύγχρονες Αυγιανές… Οι χιμπατζήδες, οι πιθηκάνθρωποι… Γράψαμε πως είναι Σκουλήκια -ή και σκουλίκια…-, φτύνοντας προφανώς τούς Γελοίους Καθηγητές που ΠΑΝΗΓΥΡΊΖΟΥΝ για την Κυβερνοεπίθεση στην Τράπεζα Θεμάτων! ΟΧΙ για όλους τους καθηγητές… Ρε ΚομμουνοΦασίστες, γράψτε επιτέλους ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, έστω για μια φορά στη βρώμικη ζωή σας…. Καθάρματα» αναφέρει σε άλλη ανάρτηση.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ