Σκανδαλίδης στον Realfm 97,8: Η στάση μας θα εξαρτηθεί από το εκλογικό αποτέλεσμα

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Realfm 97,8 δήλωσε ότι “εμείς θα έχουμε τη δική μας προγραμματική πρόταση σοσιαλδημοκρατικού χαρακτήρα. Θα έχουμε σύγχρονο πρόγραμμα, δεν σημαίνει ότι θα είμαστε ηγεμονικοί, όμως στη βάση του δικού μας προγράμματος θα θέλουμε να γίνει σοβαρή συζήτηση με όποιον μπορεί να συνεννοηθεί μαζί μας, προκειμένου να μην μείνει η χώρα ακυβέρνητη. Από εκεί και πέρα δεν θα γίνουμε ουραγός κυβέρνησης που θα είναι ετεροβαρής και θα είμαστε εμείς το δευτερεύον στοιχεία. Άρα εξαρτάται η στάση μας από το εκλογικό αποτέλεσμα και ας αφήσουμε στον λαό να αποφασίσει ποιος θα είναι ο ρόλος μας την επόμενη ημέρα”.

“Το στοίχημα είναι ανοιχτό” πρόσθεσε. “Το άλμα θα γίνει μέχρι τις εκλογές” υπογράμμισε.

“Δεν είναι δυνατόν να έχουμε τόσους νεκρούς κάθε ημέρα και ένα σύστημα υγείας, που λένε ότι θα ενισχύσουν από την αρχή – το έλεγε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός- και δεν έχει γίνει τίποτα” σχολίασε σχετικά με την πορεία της πανδημίας.

Σχετικά με την ακρίβεια τόνισε ότι “ο προϋπολογισμός θα αναθεωρηθεί 100% από τον Φεβρουάριο και μετά. Δεν υπάρχει περίπτωση να αντέξει σε αυτή την διαδικασία. Σχεδιάζουν με βάση υποθετικά σενάρια που δεν πατάνε στην αλληλουχία των κρίσεων και την πολυπλοκότητα της εποχής”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ