Σκανδαλίδης στον Realfm 97,8: Η Φώφη θα νικήσει και τώρα – Έχει το σθένος, τη δύναμη και τα κότσια

Σοκαρισμένος είναι ο Κώστας Σκανδαλίδης από τη νέα μάχη, που δίνει η Φώφη Γεννηματά, για την υγεία της.

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ είπε ότι “η δική μου προσέγγιση είναι πάντα θεσμική. Κατ’αρχάς, δεν πρέπει ακόμα ίσως να μιλάμε για τις διαδικασίες γιατί μόλις έχουμε υποστεί αυτό το σοκ από το γεγονός. Η ανθρώπινη αγάπη μας και η αφοσίωση και η φιλία μας, μας έχουν φέρει σε ένα καθεστώς συγκινησιακό, που δεν μας επιτρέπει και πολλά πράγματα πολιτικά”.

“Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι η Φώφη έχει το σθένος, έχει δείξει πολλά χρόνια ότι έχει το σθένος και τη δύναμη και τα κότσια να παλεύει με τέτοια προβλήματα και να νικά κάθε φορά και θα νικήσει και τώρα. Αυτό είναι κάτι που δεν το λέω για παρηγοριά, το λέω γιατί το πιστεύω βαθιά. Θα το κάνει και θα βγει νικήτρια και από αυτή τη δοκιμασία” τόνισε ο Κώστας Σκανδαλίδης.

“Είναι ένας άνθρωπος που παρέλαβε σε μια κατάσταση την παράταξη και στάθηκε όρθια, μαχόμενη και σε πολύ αντίξοες συνθήκες όχι μόνο εξωγενείς αλλά και μέσα από τον γενικότερο χώρο της παράταξης” συμπλήρωσε.

Φώφη Γεννηματά Κώστας Σκανδαλίδης

Σκανδαλίδης: Το Κίνημα Αλλαγής έχει πρόεδρο, έχει την Φώφη Γεννηματά

Ερωτηθείς αν πρέπει να δοθεί παράταση στις διαδικασίες εκλογής στο ΚΙΝΑΛ απάντησε ότι “εγώ είμαι υπέρμαχος των θεσμών, των διαδικασιών και των σωστών αποφάσεων. Το Κίνημα Αλλαγής έχει πρόεδρο, έχει την Φώφη Γεννηματά. Η κ. Γεννηματά είπε ότι όχι απλά παραμένει μέχρι την αλλαγή της ηγεσίας, που δεν θα είναι η ίδια υποψήφια, αλλά και μετά σαν βουλευτής θα δουλέψει για την ενότητα και την προοπτική της παράταξης. Με βάση αυτά τα κριτήρια έχουν παρθεί κάποιες αποφάσεις από πριν και κάποια χρονοδιαγράμματα. Αν δεν συγκληθεί κεντρική επιτροπή, δεν μπορούμε να μιλάμε για αυτά τα πράγματα”.

“Δεν μπορώ να ξέρω εγώ τι είναι πιο χρήσιμο αυτή τη στιγμή. Η δική μου άποψη είναι ότι οι διαδικασίες πρέπει να ακολουθηθούν. Το αν πρέπει να υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι ας το αποφασίσει η ΕΔΕΚΑΠ και το όργανο που είναι επιφορτισμένο με τις υπογραφές και να ανακηρύξει υποψηφιότητες” συμπλήρωσε.

“Η πρόεδρος χθες ήταν σαφής. Είπε ότι εγώ φεύγω από την κούρσα αυτή, θα είμαι εδώ για να εγγυηθώ την ενότητα και την προοπτική της παράταξης και στη διαδικασία αλλά και μετά ως βουλευτής του κινήματος και νομίζω ότι αυτό δείχνει έναν δρόμο. Οι συζητήσεις ξεκίνησαν και υπάρχουν. Αυτό θα φανεί στο τέλος, μετά από χρονικό διάστημα που θα ωριμάσουν τα πράγματα” περιέγραψε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ.

“Θεσμικά μόνο η επιτροπή αυτή της Κ.Ε., που είναι επιφορτισμένη με τις αποφάσεις για τις υποψηφιότητες, θα μπορούσε να προτείνει να υπάρξει παράταση για να υπάρξουν υπογραφές και για άλλες υποψηφιότητες. Χωρίς υπογραφές δεν γίνεται. Το δεύτερο είναι ότι καμία φορά αυτές οι καταστάσεις βοηθούν την παράταξη, γιατί την κάνουν να έχει μια αυτοσυνείδηση, συσπειρώνεται, κινητοποιείται, η διαδικασία της εκλογής ακόμα και με την απουσία της κ. Γεννηματά, μπορεί η ίδια η απουσία της και η δύναμή της να οδηγήσουν πολύ κόσμο στην κάλπη” υπογράμμισε.

“Τέτοια γεγονότα οδηγούν και στο να αναθεωρηθούν και απόψεις, που πολλές φορές ήταν μικροπρεπείς απέναντι στη θητεία και την πορεία της κ. Γεννηματά. Είναι ένας πολιτικός με ήθος, με δύναμη, με σθένος, έδωσε τις μάχες της με όλες τις δυνάμεις της, είναι από μικρό παιδί γεννημένη και μεγαλωμένη μέσα στην παράταξη. Εγώ ξέρω τα βήματά της από την πρώτη ημέρα μέχρι τώρα και νιώθω και καταλαβαίνω απόλυτα τι μεγαλείο είχε η χθεσινή της δήλωση, που ήταν τόσο συνοπτική αλλά τόσο συγκεκριμένη για την πορεία της παράταξης. Με κάνει αισιόδοξο αυτή η δήλωση” κατέληξε ο κ. Σκανδαλίδης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ