Σφοδρή κόντρα Κυρανάκη-Τζάκρη on air: «Είστε γελοία και θλιβερή» – «Είστε απαράδεκτος και φασίστας»

Σφοδρή κόντρα ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Κυρανάκη και την Θεοδώρα Τζάκρη στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Casus Belli» του Attica.

Αφορμή στάθηκε ο κατώτατος μισθός. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «η πραγματική αύξηση στον κατώτατο μισθό είναι 9,4%», ενώ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, διακόπτοντας την κα Τζάκρη, ανέφερε πως «από το 2019 ο κατώτατος μισθός έχει αυξηθεί 20%».

Στην συνέχεια, ο κ. Κυρανάκης ρώτησε την κα Τζάκρη «πόσο παρέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ το βασικό μισθό το 2019;», με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να λέει «10% αυξημένο. Μην με διακόπτετε, δεν σας ρώτησα».

«Είστε γελοία. Δεν ξέρετε ούτε μαθηματικά. Είστε θλιβερή. Λυπάμαι τους συνεργάτες σας που σας ακούνε όλη μέρα» είπε σε εκείνο το σημείο ο κ. Κυρανάκης. Ο παρουσιαστής της εκπομπής διέκοψε και ζήτησε από τον κ. Κυρανάκη να πάρει πίσω τον χαρακτηρισμό. «Κ. Κυρανάκη δεν συμπεριφέρονται έτσι. Να το πάρετε πίσω το “γελοία”. Είναι ανεπίτρεπτο. Είστε προσβλητικός» ανέφερε ο παρουσιαστής.

Η κα Τζάκρη χαρακτήρισε τον κ. Κυρανάκη «απαράδεκτο, ακροδεξιό και φασίστα» και είπε ότι εάν δεν πάρει πίσω τον χαρακτηρισμό «γελοία» θα αποχωρήσει από την εκπομπή. Ο κ. Κυρανάκης αρνήθηκε, ωστόσο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποχώρησε και παρέμεινε στην εκπομπή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ