Σασμός: Η δήλωση του Κωστή Χατζηδάκη για τη σειρά

Η σειρά «Σασμός» έχει κερδίσει τους τηλεθεατές από το πρώτο επεισόδιο.

Με αφορμή τη βεντέτα και την επιτυχία της σειράς, ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στην εκπομπή Tlive αναφέρθηκε στον “Σασμό”.

“Όποιος παρακολουθεί αυτή τη σειρά μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει σε αυτές τις κοινωνίες και πολύ περισσότερο τι συνέβαινε, μερικά χρόνια πριν” δήλωσε.

“Θυμάμαι περιπτώσεις με εντάσεις μεταξύ οικογενειών που οδηγούσαν σε ακραίες καταστάσεις. Υπήρχαν και υπάρχουν και σήμερα άνθρωποι με ένα ιδιαίτερο κύρος στην τοπική κοινωνία, που αναλαμβάνουν τον ρόλο του “ειρηνοποιού” θα έλεγα” πρόσθεσε.

“Οι άνθρωποι αν πετύχει ο σασμός γίνονται σύντεκνοι, γίνονται κουμπάροι, συμπεθεριάζουν, όπως λέμε, και με αυτόν τον τρόπο επέρχεται μία καταλαγή” περιέγραψε.

“Και ο πατέρας μου ήταν ένας από τους ειρηνοποιούς και αισθάνομαι περήφανος γι’ αυτό. Ήταν ένας άνθρωπος με κύρος και πολλές φορές έρχονταν έτσι τα πράγματα ώστε να μεσολαβεί να υπάρχει εκτόνωση των εντάσεων” συμπλήρωσε.

Η βασική ιστορία της σειράς Σασμός

Η σκληρή ιστορία ενός σύγχρονου απαγορευμένου έρωτα, στα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου. Ενός έρωτα που δεν έπρεπε να συμβεί γιατί οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε μια σκληρή, πολύχρονη  σύγκρουση.

Ο αναπάντεχος έρωτας μεταξύ του Αστέρη Σταματάκη (Ορφέας Αυγουστίδης) και της Αργυρώς Βρουλάκη (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) είναι ένας έρωτας  παθιασμένος που θα έρθει να ταράξει τις οικογενειακές ισορροπίες, να αμφισβητήσει την αιματηρή αναμέτρηση και να ξεσηκώσει αντιδράσεις. Η βασική ιστορία εμπλουτίζεται με φόνους με αμφισβητούμενα κίνητρα.

Σασμός
Η ιστορία αρχίζει σήμερα…

…για να ανοίξει και πάλι τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, από εκεί που είχε σταματήσει είκοσι χρόνια πριν.

Η επιστροφή της Αργυρώς της μικρής κόρης του Μάρκου Βρουλάκη που δέχτηκε τη σφαίρα από τον Βασίλη Σταματάκη και ο έρωτάς της με τον γιο του φονιά, τον Αστέρη Σταματάκη, θα ξυπνήσει τους εφιάλτες του παρελθόντος και τα πάθη, θα αναστατώσει το χωριό και θα ξαναγράψει την Ιστορία.

Γιατί η Ιστορία μπορεί να ξαναγραφεί. Με συγχώρεση κι αγάπη. Με «σασμό».

Σασμός

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.