Ρουσόπουλος στον Realfm 97,8: Έχουμε κάθε λόγο να θέλουμε να χυθεί άπλετο φως

Ο βουλευτής της ΝΔ, Θόδωρος Ρουσόπουλος, σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα δήλωσε ότι «δέχομαι αυτό που είπε ο πρωθυπουργός ότι η ΕΥΠ δεν έχει προμηθευτεί τέτοιο σύστημα».

«Ο κ. Δένδιας σε δήλωσή του ήταν ξεκάθαρος λέγοντας ότι ως ΥΠΕΞ, όπως και ο υπουργός Αμύνης – υπουργοί δηλαδή που έχουν βαριά υπουργεία – έχουν λάβει όλα τα μέτρα με τις υπηρεσίες που εμπιστεύονται. Έτυχε να είμαι για μια 5ετία υπουργός δίπλα στον πρωθυπουργό και είχε και εγώ τότε λάβει τα μέτρα μου για να περιορίσω όσο γινόταν ή να εκμηδενίσω όσο γινόταν τις πιθανότητες παρακολούθησης. Μάλιστα ήμουν ο μόνος τότε που δεν είχε βρεθεί να παρακολουθείται το τηλέφωνό του. Ακολουθούσα μια άλλη πολιτική, άλλαζα συχνά συσκευές και αριθμούς. Τότε μπορούσαμε να τους αλλάζουμε συνέχεια… Όμως, για να μην λέω πράγματα που έχουν να κάνουν με το 2004 και το 2005, η ουσία είναι ότι έχουν αλλάξει τόσο πολύ οι τεχνολογίες σήμερα που κανείς δεν μπορεί να είναι απολύτως βέβαιος για το οτιδήποτε. Λυπάμαι που το λέω αλλά αυτή είναι η αλήθεια» περιέγραψε.

«Αυτή η υπόθεση μόνο ζημιά στην κυβέρνηση κάνει, άρα έχουμε κάθε λόγο να θέλουμε να χυθεί άπλετο φως και να δούμε τι πραγματικά συνέβη» σχολίασε ο κ. Ρουσόπουλος.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ