Ρήγας: «Δέχτηκα τραμπούκικη επίθεση, με έπιασε από τον λαιμό» – Όλα όσα είπε για το επεισόδιο με τον Τζανακόπουλο

Λεπτομέρειες για τον έντονο καβγά που είχε με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο δίνει ο Παναγιώτης Ρήγας, ωστόσο διευκρίνισε ότι δεν έπαιξαν ξύλο.

Άγριος καβγάς στην Κουμουνδούρου – Γιατί διαπληκτίστηκαν Τζανακόπουλος και Ρήγας

«Δέχτηκα μια απρόκλητη και τραμπούκικη επίθεση. Ξαφνικά άρχισε να μου πετάει αντικείμενα και με έπιασε από τον λαιμό» δήλωσε ο Πάνος Ρήγας στην εφημερίδα «Δημοκρατία» αναφορικά με το επεισόδιο, εξηγώντας: «Ήταν πολλοί εκεί και προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν. Εξαπέλυσε ύβρεις, τις οποίες δεν θέλω να σας μεταφέρω. Εδώ που φτάσαμε κάτι πρέπει να γίνει».

Γιατί διαπληκτίστηκαν Τζανακόπουλος – Ρήγας

Ο διαπληκτισμός αφορούσε σύμφωνα με την «Απογευματινή», τα αίτια της επώδυνης ήττας στις εκλογές. Παρόντες στο επεισόδιο ήταν και άλλα μέλη του κόμματος, όπως ο Ν. Σκορίνης, που έσπευσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Τζανακόπουλος άρχισε να πετάει ειρωνικές σπόντες για την “επιτυχία της διεύρυνσης” του κόμματος προς την Κεντροαριστερά, κάτι που είχε στηρίξει η ομάδα ΡΕΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ανήκουν ο κ. Ρήγας, ο κ. Σκορίνης, ο κ. Τσιόκας, ο κ. Τεμπονέρας, ο κ. Κοτσακάς και άλλοι.

«Η διεύρυνση δεν ήταν πετυχημένη γιατί έπρεπε να έχετε φέρει τον Χ. Παπουτσή και τον Δ. Ρέππα» φέρεται να είπε ειρωνικά ο κ. Τζανακόπουλος.

Ο κ. Ρήγας αντέδρασε απαντώντας πως «Σιγά ρε που σου φταίει η διεύρυνση, άντε φύγε από εδώ». Πάνω στη φασαρία ακούστηκε και η φράση «Η διεύρυνση σας φταίει ή η γραμμή που αποφασίζατε μαζί με τον Καλογήρου στον πρωινό καφέ κάθε μέρα;».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ