Αντώναρος… όπως Γκλέτσος: «Αν είχαν κουκούτσι μυαλό οι επίδοξοι διάδοχοι στον ΣΥΡΙΖΑ…»

Μετά τον Απόστολο Γκλέτσο ο οποίος αναλαμβάνει πρωτοβουλία μαζί με άλλους ώστε να μαζέψουν υπογραφές για να θέσει υποψηφιότητα ο Αλέξης Τσίπρας για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, και ο Ευάγγελος Αντώναρος ζητεί παρέμβαση για να αναθεωρήσει ο Τσίπρας την απόφασή του να παραιτηθεί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα: Οι προβληματισμοί για την επόμενη ημέρα, ο οδικός χάρτης και οι διάδοχοι

«Αν είχαν κουκούτσι μυαλό οι επίδοξοι διάδοχοι στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα έκαναν κάτι απλό: Τα μέλη όλων των κορυφαίων οργάνων θα συνέτασσαν κοινή επιστολή, θα παραιτούνταν ομαδικά και θα ζητούσαν από τον Αλέξη Τσίπρα να αναθεωρήσει την απόφασή του. Ταυτόχρονα θα ζητούσαν την άμεση επανεκλογή του. Αλλά είπαμε…αν.. », έγραψε στα social media o Ευάγγελος Αντώναρος.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη, πριν από τις ανακοινώσεις του Αλέξη Τσίπρας στο Ζάππειο, ο Ευάγγελος Αντώναρος, σε ανάρτησή του στο Twitter αναρωτιόταν μήπως ήρθε η ώρα «να τριτώσει το καλό» για την ίδρυση ενός νέου κόμματος.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Μικρές ιστορικές αναδρομές. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ιδρυτής ο ίδιος της ΕΡΕ, της γύρισε την πλάτη και ίδρυσε τη Νέα Δημοκρατία. Ο Ανδρέας Παπανδρέου, κορυφαίος υπουργός της Ένωσης Κέντρου, της γύρισε την πλάτη και ίδρυσε το ΠΑΣΟΚΜήπως ήρθε η ώρα να τριτώσει το καλό;».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ