Ραγκούσης στον Realfm 97,8: Υπήρξε ένας απόλυτος αιφνιδιασμός για μια ακόμη φορά του κ. Μητσοτάκη και του επιτελείου του

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης δήλωσε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ότι “υπήρξε ένας απόλυτος αιφνιδιασμός για μια ακόμη φορά του κ. Μητσοτάκη και του επιτελείου του από την πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα και δεύτερον για εμάς οι λόγοι είναι πολύ σοβαροί και δεν είναι μόνο ένας. Δεν είναι μόνο η κακοκαιρία και αυτό που δυστυχώς έπαθαν εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων και Ελληνίδων. Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας για εμάς ισοδύναμο ρόλο έχει παίξει η κάκιστη διαχείριση στην πανδημία και αυτό το μεγάλο πρόβλημα της ακρίβειας”.

“Με αυτή την πρωτοβουλία λέμε ουσιαστικό ότι είναι μεγάλο πρόβλημα για την ελληνική κοινωνία το πώς λειτουργεί σήμερα το ελληνικό κράτος, που έχει διαλυθεί” πρόσθεσε.

“Πιστεύουμε ότι μια προοδευτική κυβέρνηση θα μπορούσε να ήταν πιο χρήσιμη και πιο ωφέλιμη για τον ελληνικό λαό” τόνισε.

“Δεν έχουμε τα αντανακλαστικά ότι το ΚΙΝΑΛ είναι ο δικός μας πολιτικός αντίπαλος. Εμείς το έχουμε πει κατ’ επανάληψη ότι θεωρούμε πολιτικό και ιδεολογικό αντίπαλο τη ΝΔ και όχι το ΚΙΝΑΛ ή τα άλλα κόμματα της αριστεράς” σχολίασε αναφορικά με τη συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ