Qatar Gate: «Η Εύα Καϊλή στον ρόλο της αθώας διωκόμενης» – Το δημοσίευμα της Süddeutsche Zeitung

Στο σκάνδαλο διαφθοράς Qatar Gate αναφέρεται δημοσίευμα της Süddeutsche Zeitung, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, πως η εμπλοκή της Εύας Καϊλή βλάπτει ολόκληρο του Ευρωκοινοβουλίου.

Εύα Καϊλή: Όταν «διαφήμιζε» το λογισμικό των Άστον Κούτσερ και Ντέμι Μουρ – ΒΙΝΤΕΟ

«Περί απληστίας και προδομένης αγάπης» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας«Η Εύα Καϊλή στον ρόλο της αθώας διωκόμενης: Πώς το Qatargate βλάπτει τις Βρυξέλλες», σημειώνεται στον υπότιτλο. Το δημοσίευμα επισημαίνει πως: «Οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή χρησιμοποιούν τις σκάλες του Δικαστικού Μεγάρου ως σκηνικό για να δώσουν μια νέα τροπή στην υπόθεση διαφθοράς: μια νέα γυναίκα και μητέρα σαν κατατρεγμένη αθώα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Δημοσίευμα «φωτιά» από την La Repubblica: Το Μαρόκο, οι «Ιταλοί», η Καϊλή και το Pegasus

«Σύμφωνα με τους δικηγόρους της, οι δικαστές στήριξαν την απόφασή τους στο γεγονός ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Κατάρ θα μπορούσαν να απαγάγουν την Εύα Καϊλή. Στην πραγματικότητα όμως η βελγική δικαιοσύνη βλέπει τον κίνδυνο συσκότισης. Η κατάσταση σε αυτό το σκάνδαλο, που προκαλεί σοβαρή ζημιά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι πολύ συγκεχυμένη. Όποιος μιλάει με βουλευτές ή υπαλλήλους της ΕΕ αυτές τις μέρες νιώθει μια μεγάλη αποστροφή. Μια τυπική ερώτηση που ακούνε είναι: Έχετε κι εσείς σπίτι σας δεσμίδες με μετρητά; Όλες οι προκαταλήψεις εναντίον του συστήματος των «Βρυξελλών» φαίνεται να επιβεβαιώνονται», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα της Süddeutsche Zeitung.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ