Τραγωδία στην Ισπανία: Λεωφορείο έπεσε σε ποτάμι – Δύο νεκροί, πληροφορίες για αγνοουμένους

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ισπανία, παραμονή των Χριστουγέννων, όταν λεωφορείο έπεσε σε ποτάμι από γέφυρα στη Γαλικία, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Οι υπηρεσίες άμεσης δράσης της Γαλικίας διευκρίνισαν μέσω του Twitter πως ανέσυραν τα πτώματα δύο επιβατών. Άλλοι δύο άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ο οδηγός του λεωφορείου, διασώθηκαν και νοσηλεύονται.

«Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι στο εσωτερικό του λεωφορείου», διευκρινίζουν οι υπηρεσίες άμεσης δράσης, οι οποίες δημοσιοποίησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία από ψηλά του λεωφορείου να έχει πέσει σε ορμητικά νερά.

Ισπανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για τρεις αγνοουμένους. Ωστόσο, ακόμα η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημες πηγές.

Το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στην κοινότητα Σερδέδο-Κοτομπάντε, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Πορτογαλία.

Σύμφωνα με την περιφερειακή εφημερίδα La Voz de Galicia, με το λεωφορείο επέστρεφαν άνθρωποι που είχαν πάει να επισκεφθούν συγγενείς τους οι οποίοι κρατούνται στο σωφρονιστικό ίδρυμα του Μοντερόσο, στο κέντρο της Γαλικίας.

 

diariodepontevedra / Rafa Fariña
diariodepontevedra / Rafa Fariña
diariodepontevedra / Rafa Fariña

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ