«Πυρά» Σκρέκα στην Επιτροπή Ανταγωνισμού: Αν δεν μπορεί να κάνει ελέγχους, τότε να μην κάνει ρεπορτάζ

«Πυρά» εναντίον της Επιτροπής Ανταγωνισμού εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας σχετικά με την ακρίβεια και τους ελέγχους στην αγορά. Όπως μεταδόθηκε στο «Μαγκαζίνο» του Realfm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη, ο κ. Σκρέκας στο περιθώριο του συνεδρίου «Athens Investment Forum» επιτέθηκε με σφοδρότητα στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, «αδειάζοντάς την».

«Εμείς θέλουμε ελέγχους και ένα πρόστιμο δεν έχει μπει από την Επιτροπή Ανταγωνισμού σε εταιρεία τροφίμων ή καταναλωτικών προϊόντων, το τελευταίο διάστημα, για τις τιμές», είπε σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σκρέκας και πρόσθεσε ότι αν η Επιτροπή Ανταγωνισμού δεν μπορεί να κάνει ελέγχους, τότε να μην κάνει ρεπορτάζ και να λέει ότι είμαστε οι πιο ακριβοί.

«Ή υπάρχει πρόβλημα ή δεν υπάρχει πρόβλημα και δεν χρειάζεται να λέει τίποτε. Άρα, αν έχουμε πρόβλημα και είμαστε οι πιο ακριβοί, κάτι συμβαίνει, γιατί δεν το ελέγχει;» διερωτήθηκε ο ίδιος. Όπως είπε, η Επιτροπή Ανταγωνισμού είναι Ανεξάρτητη Αρχή και μπορεί να πάει και να ελέγξει, να δει αν υπάρχουν αθέμιτες εμπορικές πρακτικές, αν υπάρχουν εναρμονισμένες πρακτικές και γιατί είμαστε πιο ακριβοί εδώ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ