Πλεύση Ελευθερίας: Ανεξαρτητοποιείται η Αρετή Παπαϊωάννου, μητέρα του Μιχάλη Χουρδάκη

Αποχωρεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας,  η Αρετή Παπαϊωάννου. Με επιστολή της στον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, ανακοίνωσε την απόφαση της να ανεξαρτητοποιηθεί.

«Η αποχώρησή μου έρχεται ως αυτόθροη συνέπεια της απαξιωτική συμπεριφοράς, κατά τις τελευταίες εβδομάδες της επικεφαλής της Κ.Ο. και ορισμένων μελών αυτής – προς το πρόσωπό μου, έπειτα κυρίως από την αποπομπή του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Δρ. Μιχαήλ Χουρδάκη, με μοναδική αιτία τη συγγενική σχέση» αναφέρει μεταξύ άλλων η βουλευτής.

«Ειδικότερα, μετά την άρνηση μου να υπογράψω την ανακοίνωση της 18ης Οκτωβρίου 2023 με το περιεχόμενο της οποίας εξαρχής διαφώνησα, ουσιαστικά και πολιτικά και παρόλες τις επίμονες προσπάθειές μου προς τις δύο πλευρές για νηφαλιότητα και σύγκλιση, έκτοτε στοχοποιήθηκα και ετέθην σε «αναστολή», με την επαναλαμβανόμενη αντικατάστασή μου από τις κοινοβουλευτικές επιτροπές και την απομόνωσή μου- προσωπική και πολιτική- από τις κομματικές εργασίες», τονίζει, αφήνοντας αιχμές για την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μετά την αποχώρηση της κ. Παπαϊωάννου η κοινοβουλευτική ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας έχει πλέον 6 βουλευτές

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ