Ισραήλ: Στρατεύματα στους κεντρικούς δρόμους της Λωρίδας της Γάζας – Εικόνες από την επέκταση της χερσαίας επιχείρησης

Στη δημοσιότητα έδωσε ο Ισραηλινός Στρατός βίντεο και φωτογραφίες που όπως υποστηρίζει δείχνουν την επέκταση της χερσαίας επιχείρησης στην Λωρίδα της Γάζας.

Σύμφωνα με ενημέρωση που έκαναν οι Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας νωρίτερα, τα στρατεύματα έχουν χτυπήσει 300 στόχους. Σήμερα το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι εξουδετέρωσε έναν από τους «εγκεφάλους» των επιθέσεων στα κιμπούτς της 7ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τις IDF, χτυπήθηκαν αντιαρματικοί πύραυλοι, θέσεις εκτόξευσης πυραύλων και στρατιωτικές εγκαταστάσεις μέσα σε υπόγειες σήραγγες.

Κατεδάφισαν το σπίτι του δεύτερου στην ιεραρχία της Χαμάς στην Δυτική Όχθη

Ο ισραηλινός στρατός κατεδάφισε με τη χρήση εκρηκτικών το κενό σπίτι στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη του δεύτερου στην ιεραρχία της παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς, ο οποίος ζει αυτοεξόριστος εδώ και χρόνια, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Η κατεδάφιση του σπιτιού του Σάλεχ αλ Αρούρι, στο χωριό Αρούρα 20 χιλιόμετρα βόρεια της Ραμάλα, πραγματοποιήθηκε την ώρα που μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, τον θύλακα που κυβερνά η παλαιστινιακή οργάνωση.

«Σημαντική δύναμη» του Ισραήλ εισήλθε στο χωριό Αρούρα και κατεδάφισε με έκρηξη το διώροφο σπίτι του Σάλεχ αλ Αρούρι, ο οποίος ζει στον Λίβανο, δήλωσαν κάτοικοι του χωριού.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ