Πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz αρραβωνιάστηκε έπειτα από δύο χρόνια σχέσης

Ευχάριστα νέα έρχονται από το Χόλιγουντ, καθώς το People ανέφερε πως η Ζόι Κράβιτζ και ο Τσάνινγκ Τέιτουμ αρραβωνιάστηκαν έπειτα από δύο χρόνια σχέσης.

Πολλές πηγές επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο ηθοποιός του «Magic Mike» έκανε πρόσφατα πρόταση γάμου στην Κράβιτζ που υποδύθηκε την Σελίνα Κάιλ, την “Catwoman” στο “The Batman” με τον Ρόμπερτ Πάτινσον. Παρ’ όλα αυτά ούτε ο Τέιτουμ, ούτε η Κράβιτζ έχουν επιβεβαιώσει το χαρμόσυνο νέο.

Σύμφωνα με το Page Six η ηθοποιός το σαββατοκύριακο έκανε μία δημόσια εμφάνιση φορώντας ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι. Το ζευγάρι, που είναι μαζί από το 2021, φωτογραφήθηκε για το Χάλογουιν ντυμένο ως η Rosemary Woodhouse και το σατανικό παιδί της από την ταινία του 1968 “Rosemary’s Baby”.

Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ πριν από μερικούς μήνες είχε αποκαλύψει πως δεν γνώριζε αν θα παντρευόταν ποτέ ξανά, μετά το διαζύγιό του με την Τζίνα Ντιούαν. Το πρώην ζευγάρι είχε γνωριστεί στα γυρίσματα του “Step Up” και παντρεύτηκαν το 2009. Χώρισαν έπειτα από 10 χρόνια, ενώ έχουν μαζί και μία κόρη, την Έβερλι.

«Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ ποτέ ξανά», παραδέχτηκε στο Vanity Fair τον Ιανουάριο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Page Six (@pagesix)

Η Κράβιτζ είχε ερωτηθεί επίσης για το αν θα παντρευόταν ξανά, μετά τον σύντομο γάμο της με τον Καρλ Γκλούσμαν. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2019 και χώρισαν τον Δεκέμβριο του επόμενου έτους.

Σε μια συνέντευξη στο GQ τον Νοέμβριο του 2022, η ηθοποιός εξήγησε ότι αισθάνεται ότι «υποτίθεται ότι θέλει» γάμο και παιδιά, αλλά τελικά «είναι μια άβολη ερώτηση, ειδικά για μια γυναίκα για να την κάνει στον εαυτό της».

Ο Τέιτουμ και η Κράβιτζ γνωρίστηκαν στη ταινία που σκηνοθέτησε η ηθοποιός το 2020, “Pussy Island”. «Είμαι πραγματικά ευγνώμων που αυτή η ταινία τον έφερε στη ζωή μου με αυτόν τον τρόπο» έχει πει η Κράβιτζ.

Οι φήμες που τους ήθελαν μαζί πυροδοτήθηκαν τον Αύγουστο του 2021, ενώ έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι τον Οκτώβριο του ίδιου έτους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ