Παππάς στον Realfm 97,8: Περιθώριο συνέργειας μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο Στέφανος Κασσελάκης θεσμικά οφείλει να συναντήσει τους υπόλοιπους αρχηγούς των κομμάτων, πολλώ δε μάλλον τον Πρωθυπουργό της χώρας ώστε να εγκαινιαστεί μια σχέση ανοιχτού, άμεσου διαλόγου. Οφείλει θεσμικά να το κάνει και θα το κάνει και το προσεχές διάστημα θα υπάρξει ανοιχτός διάλογος» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

«Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια πολιτικών συνεννοήσεων για επιμέρους ζητήματα όπως πχ προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη και κάποιες πρωτοβουλίες τέτοιου είδους που υπάρχει περιθώριο συνέργειας μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ» σχολίασε.

«Η βάση του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένη να προχωρήσει προς το μέλλον, ενωμένη και με διάθεση να διευρυνθεί στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο. Σε αυτή την πορεία θεωρώ ότι οι φωνές που ακούγονται και ναρκοθετούν αυτή την προσπάθεια είναι λίγες και μεμονωμένες και θα περιοριστούν από την κοινωνία και τα όργανα του κόμματος. Όλοι οι υπόλοιποι θεωρώ ότι πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά το χρωστάμε στην ιστορία της προοδευτικής ανανεωτικής αριστεράς, το χρωστάμε στην ιστορία της προοδευτικής παράταξης του τόπου. Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για αυτοαναφορικότητα. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κάνει αποτελεσματική, δομική αντιπολίτευση συνεισφέροντας με ιδέες και προτάσεις για τα τεκταινόμενα» περιέγραψε.

Ερωτηθείς για τις διαγραφές απάντησε: «θα συνεδριάσουν τα όργανα. Αυτό που δεν αντέχει στην λογική και δεν αντέχει ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει τέτοιες φωνές, είναι φωνές που υπονομεύουν τον πρόεδρο, να αμφισβητούν την δημοκρατική διαδικασία. Τα όργανα με τη στάση τους και η βάση να τα απομονώσουν. Τα πράγματα θα προχωρήσουν όπως πρέπει σύμφωνα με την απόφαση των οργάνων και με γνώμονα την καλύτερη πορεία του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ