Ποτάμι: Να σταματήσει επιτέλους η αφαίμαξη

«Η χώρα έχει ανάγκη τα λεφτά της Ευρώπης. Η κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι δεν έχει άπειρο χρόνο και κάθε μέρα που περνάει η οικονομία είναι ένα σκαλοπάτι πιο χαμηλά», σχολιάζει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

Το Ποτάμι στην ανακοίνωσή του με τίτλο: «Να σταματήσει επιτέλους η αφαίμαξη», αναφέρει ότι «η αφαίμαξη ευρώ από κάθε πιθανή και απίθανη πηγή πρέπει επιτέλους να σταματήσει» και τονίζει: όσο η διαπραγμάτευση δεν καταλήγει, τα αρνητικά σενάρια – ελληνικών και ξένων κύκλων – έρχονται πιο κοντά.

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

«Το κρυφτούλι με τα ταμεία που το πρωί είναι άδεια και το βράδυ γεμίζουν μόνο και μόνο για να δηλώνουν αισιόδοξα στις τηλεοράσεις τα κυβερνητικά στελέχη, πρέπει να τελειώσει. Η χώρα έχει ανάγκη τα λεφτά της Ευρώπης. Η κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι δεν έχει άπειρο χρόνο και κάθε μέρα που περνάει η οικονομία είναι ένα σκαλοπάτι πιο χαμηλά. Η αφαίμαξη ευρώ από κάθε πιθανή και απίθανη πηγή – τελευταία και από το ΕΣΠΑ!- πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Όσο η διαπραγμάτευση δεν καταλήγει, τα αρνητικά σενάρια – ελληνικών και ξένων κύκλων – έρχονται πιο κοντά. Ο μόνος πλέον τρόπος να αποτραπούν αυτά τα εφιαλτικά σενάρια είναι η κυβέρνηση να προχωρήσει στην έντιμη συμφωνία, που τόσο συχνά επικαλείται ο Πρωθυπουργός».

Διαβάστε επίσης:

ΚΚΕ: Ο Γολγοθάς θα συνεχίζεται και μετά τις διαπραγματεύσεις

Πρόταση για εξεταστική από το 1981 έως σήμερα θα καταθέσει η ΝΔ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ