Πολάκης κατά Κούλογλου για την “ισοπαλία” Μητσοτάκη-Τσίπρα στη ΔΕΘ

Οργισμένος εμφανίζεται ο Παύλος Πολάκης για τη θέση που πήρε ο Στέλιος Κούλογλου αναφορικά με τις ομιλίες του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, σε άρθρο με τίτλο “ΔΕΘ: Ισοπαλία μετά από έναν ανιαρό αγώνα”.

Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook, απευθύνεται στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας “άκου Στέλιο Κούλογλου” και αναφέροντας ότι “αν εσύ είδες ‘ισοπαλία’ στη ΔΕΘ, μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά. “Αν ονειρεύεσαι πρωθυπουργό «εκ προσωπικοτήτων» που θα υπαγορεύσουν τα διάφορα κέντρα είσαι βαθιά νυχτωμένος και μάλλον πρέπει να ξεκουραστείς από την πολιτική και να ασχοληθείς μόνο με τη δημοσιογραφία…”, τονίζει ο Παύλος Πολάκης.

Τι έγραψε ο Παύλος Πολάκης για τον Στέλιο Κούλογλου

Αναλυτικά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο Facebook:
“ΑΚΟΥ ΣΤΕΛΙΟ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ!!!
Ο Αλέξης Τσιπρας ΘΑ ΕΙΝΑΙ με την ψήφο του λαου πρωθυπουργός της χώρας μετά τις επόμενες εκλογές για να κάνουμε τη νέα αρχή για μας και τα παιδιά μας ,μακρυά και απέναντι από το ΦΑΓΟΠΟΤΙ της διαπλοκής και το μεσαίωνα που φτιάχνει το Μητσοτακεικο!
Αν εσυ είδες «ισοπαλία» στη ΔΕΘ ,μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά
Αν ονειρεύεσαι πρωθυπουργό «εκ προσωπικοτήτων» που θα υπαγορεύσουν τα διάφορα κέντρα είσαι βαθειά νυχτωμένος και μάλλον πρέπει να ξεκουραστείς από την πολιτική και να ασχοληθείς μόνο με τη δημοσιογραφία…..”.

Το άρθρο του Στέλιου Κούλογλου

Στο άρθρο του με τίτλο “ΔΕΘ: Ισοπαλία μετά από έναν ανιαρό αγώνα”, ο Στέλιος Κούλογλου εκφράζει την άποψη ότι η “μάχη Μητσοτάκη-Τσίπρα στη ΔΕΘ κράτησε μια εβδομάδα αλλά δεν έβγαλε νικητή”.

Στέλιος Κούλογλου

Σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, “παρά τις προσδοκίες του, ο πρωθυπουργός δεν μπόρεσε να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα που είχαν δημιουργήσει οι πυρκαγιές και το φιάσκο του ανασχηματισμού”, ωστόσο, όπως επισημαίνει στη συνέχεια “ούτε ο Α. Τσίπρας μπορεί να θεωρήσει τη ΔΕΘ ως αφετηρία μιας νέας αρχής, όπως είχε προαναγγελθεί”.

Όπως εξηγεί στη συνέχεια ο Στέλιος Κούλογλου, τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και θίγουν καίρια θέματα σε μια σειρά από τομείς, “αλλά έμοιαζαν αποσπασματικά και δεν έγιναν αντιληπτά ως ένα συνολικό σχέδιο και μια πειστική πρόταση αλλαγής”, ενώ σημειώνει ότι θα έπρεπε να συνοδεύονται από εμπεριστατωμένη οικονομική τεκμηρίωση.

Επιπλέον, αναφέρει ότι η συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κράτησε σχεδόν τέσσερις ώρες, ωστόσο, “δεν έβγαλε καμία είδηση”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ