Πολάκης: Επιμένει στην στοχοποίηση δικαστικών και δημοσιογράφων – Αιχμές για Τσίπρα

«Καρφιά» για τον Αλέξη Τσίπρα αφήνει σε ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης, που υπερασπίζεται την στοχοποίηση δικαστικών και δημοσιογράφων πριν από ένα έτος.

Πολάκης: «Η Όλγα να αποσύρει την υποψηφιότητά της, λάθος η παρέμβαση του Αλέξη»

Ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτηση στο Facebook επαναφέρει την περσινή δημοσίευση του με την στοχοποίηση δικαστικών και δημοσιογράφων. Στα δεξιά της ανάρτησης έχει δημοσιεύσει ένα περσινό δημοσίευμα που αναφέρεται στην παύση του από την θέση του τομεάρχη και την παραπομπή του στα όργανα του κόμματος με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα. «Άραγε ποιος είχε δίκιο τελικά;», αναρωτιέται ο Παύλος Πολάκης.

«Μου τα θύμισε το FB …ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2023:Με αιτία και αφορμή την ανάρτηση που φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία έγινε αυτό που φαίνεται στη δεύτερη ….Ένα χρόνο μετά, με τις εξελίξεις στο predator, με το έγκλημα των Τεμπών και τη στάση δημοσιογράφων και δικαιοσύνης, με την καταδίκη της χώρας μας από το Ευρωκοινοβούλιο για το κράτος Δικαίου, με τους πλειστηριασμούς στα λαϊκά σπίτια και τις διαγραφές των δανείων εφοπλιστών, με τις απευθείας αναθέσεις για τα κτίρια της ΑΑΔΕ από τον Πιτσιλή που μεσολάβησαν…..ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ;;;;», αναφέρει ο Παύλος Πολάκης.

Χαρίτσης για Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: «Οι εξελίξεις αποτυπώνουν τον πλήρη εκφυλισμό ενός ολόκληρου πολιτικού χώρου»

Και συνεχίζει: «Υγ Γράφω «αιτία και αφορμή» καθώς είχε προηγηθεί μια βδομάδα πριν η απόφαση για τη μη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Χαιρετάκη στα Χανιά παρά την ομόφωνη και χωρίς ΚΑΜΙΑ αντίρρηση απόφαση της πολιτικής γραμματείας, μετά τον εκβιασμό του Σταθάκη ο οποίος απαίτησε να βγει!!».

Κασσελάκης: «Θα παραμείνω πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις επόμενες εθνικές εκλογές» – Τι είπε για Τσίπρα και Γεροβασίλη

Τι έγραφε στην ανάρτηση του στις 26 Φεβρουαρίου 2023 ο Παύλος Πολάκης:

«ΤΟ «ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ»…..(φωτο 1-2-3-4)

Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!
Νομιζω κατάλαβαν οι περισσότεροι πλέον αυτά που φωνάζω από το 2016 …..

-Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων του Νόμου Παππα που κατάργησε η ΝΔ.Τέρμα στις Λίστες ΠΕΤΣΑ,τα λεφτά πίσω!!

-Εθελουσία στους δικαστές άνω των 60 ,δεύτερη σχολή δικαστων με παραγωγή 500 δικαστών το χρόνο για τα πρώτα 4 χρόνια, ενοποίηση προανάκρισης με κυρια ανάκριση για υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος ,όπως και μέγιστη αναβολή ενός μηνός σε κάθε βαθμό εκδίκασης για αυτές τις υποθέσεις.

-Κατάργηση ΑΑΔΕ από ανεξάρτητη αρχή ,ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΛΗ και επαναφορά της είσπραξης των φόρων στο Υπουργείο Οικονομικων και στις εφορείες!

-ΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ τουλάχιστον μια από τις 4 συστημικές Τραπεζες ,με καταργηση του ΤΧΣ και πέρασμα των μετοχών του στο Υπουργείο Οικονομικων!

Καταργηση πτωχευτικού Μητσοτακη,νέος νόμος Κατσέλη με προστασία της πρώτης κατοικίας και ρύθμιση εξόφλησης με δόσεις που αντέχουν οι δανειολήπτες ,με μετατροπή των κόκκινων δανείων σε ΧΡΕΩΛΥΤΙΚΑ

Όχι στις διαγραφές των δανείων των μεγαλομπαταχτσηδων και μεγαλοοφειλετων (εφοπλιστές δάνεια ΜΜΕ οπως πρώτο Φλεμα κλπλκλπ)
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ/ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ!!
ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ