Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης δεν ανακάλεσε την επιστολή, το ερωτηματολόγιο παραμένει αναρτημένο στο isyriza

Ένα βήμα πίσω φαίνεται πως έκαναν όλες οι πλευρές στη χθεσινή μαραθώνια συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να αποκλιμακωθεί η εκρηκτική κατάσταση των τελευταίων 24ωρων και να γίνει υπάρξει ανακωχή ενόψει του συνεδρίου του κόμματος.

Παρά τους υψηλούς τόνους που προηγήθηκαν, στην ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας περιγράφεται κλίμα εμπιστοσύνης ανάμεσα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Στέφανο Κασσελάκη και τα μέλη του κομματικού οργάνου. Το πρωί της Τετάρτης πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάριζαν ότι το διακύβευμα της χθεσινής ΠΓ ήταν: «Επαναβεβαίωση της εμπιστοσύνης προς τον Πρόεδρο των μελών της ΠΓ ή  αλλιώς προσφυγή στα μέλη».

«Η Πολιτική Γραμματεία επαναβεβαίωσε την εμπιστοσύνη και την στήριξη στο πρόσωπο του Προέδρου και προχωρούμε ενωμένοι στο Συνέδριο, το οποίο θα διεξαχθεί  στη βάση των θέσεων όπως αυτές αναπτύχθηκαν κατά τον προσυνεδριακό διάλογο» τονίζουν κομματικές πηγές.

Παράλληλα, σημειώνουν ότι μόνο ένα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας ζήτησε να τεθεί σε ψηφοφορία το θέμα της ανάκλησης της επιστολής του προέδρου και απορρίφθηκε από όλους στην ΠΓ. Τέλος, διευκρινίζουν ότι το ερωτηματολόγιο παραμένει αναρτημένο στον  ISYRIZA.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ