Πέτη Πέρκα: Ο Κασσελάκης στις δηλώσεις του αποδομεί τον Τσίπρα

«Αυτό που βλέπω είναι ότι ο κόσμος της Αριστεράς δεν δέχεται άλλο την ντροπή, θέλει την αξιοπρέπεια. Ο Στέφανος Κασσελάκης αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα», δήλωσε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτη Πέρκα στον ΣΚΑΪ.

Νίκος Κωνσταντόπουλος: Ό,τι υπάρχει αυτή τη στιγμή στον ΣΥΡΙΖΑ το ελέγχει ο Τσίπρας – Ξεπεσμός, κατάντημα και τραγέλαφος

«Υπάρχει πολιτικός χώρος, μία κινητικότητα για ένα νέο εγχείρημα το οποίο έχουμε τον χρόνο για να το οργανώσουμε, προφανώς με τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που θα αποχωρήσουν. Έχουμε στενή σχέση και ίδια πολιτική στόχευση», δήλωσε αρχικά.

«Για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει κάτι πρωτότυπο, πρώτη φορά θα έλεγα γίνεται μία διάσπαση που δεν ξεκινάει από πάνω αλλά από κάτω. Χιλιάδες μέλη, τμήματα ολόκληρα, η νεολαία αποχωρούν κάθε μέρα με σοβαρά και αιχμηρά πολιτικά κείμενα. Αυτό δείχνει μία ώθηση και έχει ενδιαφέρον» σημείωσε.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα»

«Αυτό που βλέπω σήμερα είναι ότι ο κόσμος της Αριστεράς δεν δέχεται άλλο την ντροπή, θέλει να σώσει την αξιοπρέπεια του. Ο Στέφανος Κασσελάκης αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα. Τον ακούμε τόσες μέρες. Με ρωτάνε συχνά ότι δεν του δώσαμε χρόνο. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι σοβαρός κυβερνητικός παράγοντας, δεν μπορεί να είναι δόκιμος, δεν μπορεί να κάνει άστοχες δηλώσεις για το κυπριακό» ανέφερε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ενώ ομνύει στον Αλέξη Τσίπρα στις δηλώσεις του τον αποδομεί. Δεν ξέρω αν έχει ακριβώς τη συνείδηση γι’ αυτό. Βεβαίως πια πρέπει να το ξέρει γιατί έχει κάνει πολλά τέτοια λάθη και του έχει επισημανθεί ότι αν χτυπάς ένα υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ βάλλεις κατά του Τσίπρα. Κάνει ότι δεν το καταλαβαίνει; Έχει μια φόρα για να χτυπήσει τον Τσακαλώτο;» αναρωτήθηκε.

Όσον αφορά την νέα κίνηση που ετοιμάζουν τα μέλη της Ομπρέλας μετά την αποχώρησή τους, η ανεξάρτητη βουλευτής είπε ότι «θα ήθελα να πάρουμε μέρος στις ευρωεκλογές. Θα ήθελα να είναι ψηλά η πράσινη ατζέντα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ