Κασσελάκης σε Μητσοτάκη: «Θα γελούσα με το black χιούμορ του αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα» – Βίντεο

Την δική του απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης με ένα βίντεο στο Instagram σχολιάζοντας την ατάκα του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «κινδυνεύει να γίνει κόμμα Black Friday, μείον 50%».

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση εμφανίζεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι, «σήμερα, ο κ. Μητσοτάκης ειρωνεύτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει να γίνει κόμμα Black Friday. Θα γελούσα με το black χιούμορ του, αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα που έφτιαξε για τους πολίτες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνέχεια ο ίδιος παρέθεσε στοιχεία από ρεπορτάζ τηλεοπτικού καναλιού για το θέμα της ακρίβειας που μαστίζει τα νοικοκυριά ενώ, μετά εμφανίζεται ξανά ο κ. Κασσελάκης να δίνει «δύο κάρτες δώρο», όπως αναφέρει «λόγω Black Friday».

Συγκεκριμένα, στην πρώτη, εμφανίζεται ο κατώτατος μισθός σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία και στη δεύτερη, η τιμή του στοματικού διαλύματος σε αυτές τις τρεις χώρες.

«Θα του χρειαστεί (σ.σ. του Κυριάκου Μητσοτάκη) την επόμενη φορά που θα μιλήσει για τον ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει ο Κασσελάκης.

Η ατάκα Μητσοτάκη για το «κόμμα Black Friday»

Yπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την δευτερολογία του από το βήμα της Βουλής σχολίασε με ιδιαίτερα δηκτικό τρόπο τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ κι απευθυνόμενος προς τον πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο σχολίασε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «κινδυνεύει να γίνει κόμμα Black Friday».

«Είδα τον κ. Φάμελλο ιδιαιτέρως επιθετικό σήμερα, η επιθετικότητα σας είναι αντιστρόφως ανάλογη με τις δημοσκοπικές σας επιδόσεις, διερωτώμαι εάν αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως σήμερα στην αίθουσα βρίσκονται με το ζόρι οι μισοί βουλευτές σας, κινδυνεύετε να γίνετε κόμμα black Friday» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή και επέμεινε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε στην αντίστοιχη της Νέας Δημοκρατίας μία ερειπωμένη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και έναν χάρτη, που όπως είπε χαρακτηριστικά απέτυχε να προβλέψει που θα ενσκήψουν τα πλημμυρικά φαινόμενα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ