Παύλος Πολάκης: Μήνυση Φουρθιώτη εναντίον του – Η οργισμένη ανάρτησή του

Σε μια οργισμένη ανάρτηση προχώρησε ο Παύλος Πολάκης. Όπως έγραψε στο Facebook ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας τον καλούν σε ανωμοτί κατάθεση έπειτα από μήνυση που υπέβαλε ο Μένιος Φουρθιώτης για «εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση μέσω Διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση».

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, καλείται στο κτίριο της Ασφαλείας Αττικής στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στο τμήμα «Προστασίας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος» και μιλά για «απόλυτο εξευτελισμό δικαιοσύνης και αστυνομίας στο κράτος της Μητσοτάκης Α.Ε.».

Μάλιστα ο κ. Πολάκης αναρωτιέται ποιος είναι αυτός ο Εισαγγελέας που τον καλεί και ποιοι είναι αυτοί οι αστυνομικοί υπάλληλοί τους και οι προϊστάμενοί τους που καλούν βουλευτή στο τμήμα χωρίς να υπάρχει άρση ασυλίας.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ στο κράτος της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε.

Γυρνώντας στο σπίτι από την ψηφοφορία που συγκρότησε την εξεταστική για τη λίστα Πέτσα και τις δημοσκοπικές εταιρείες ,βρήκα αυτό το χαρτί να με περιμένει:(φωτό 1)

ΜΕ ΚΑΛΟΥΝ  την Παρασκευή 19/11 στο κτίριο της Ασφαλείας Αττικής στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στο τμήμα «Προστασίας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος»!!!!!!!!!!!!

για να δώσω ανωμοτί κατάθεση στα πλαίσια προκαταρκτικής εξέτασης μετά από παραγγελία εισαγγελέα λόγω μήνυσης που κατέθεσε ο Φουρθιώτης για «εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση μέσω Διαδικτύου κατ εξακολούθηση»!!!!!!

ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1) Ποιος είναι αυτός ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ που αναθέτει τέτοια προκαταρκτική για μέλος του Ελληνικού κοινοβουλίου χωρίς να ζητήσει πρώτα Άρση ασυλίας από τη Βουλή;;;

2) Ποιος είναι αυτός ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ που αναθέτει αυτήν την προκαταρκτική που αφορά μέλος του Ελληνικού κοινοβουλίου στο τμήμα «Προστασίας του δημοκρατικού πολιτεύματος» της Ασφαλείας Αττικής και όχι σε κάποια τακτικό ανακριτή;;;;;;

3) Ποιος είναι αυτός ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ  που με μηνυτή τον φυλακισμένο για πέντε μήνες για σειρά κακουργημάτων και πλημμελημάτων Μένιο Φουρθιώτη τον οποίο είχα αποκαλύψει

-πως πήρε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ΠΑΡΑΝΟΜΑ από το πρόγραμμα συνεργασία και από τις επιστρεπτέες προκαταβολές σε μαϊμού επιχειρήσεις του

-πως είχε παράνομα φύλαξη πολλών αστυνομικών

με καλεί να δώσω κατάθεση στο τμήμα ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ;;;;;(φωτό 2)

4) Ποιοι είναι αυτοί οι αστυνομικοί υπάλληλοι και οι οι προϊστάμενοι τους που ΤΟΛΜΟΥΝ και καλούν ΒΟΥΛΕΥΤΗ να δώσει εξηγήσεις  σε προανάκριση στο τμήμα αυτό;;;;;; Πάλι χωρίς να υπάρχει άρση ασυλίας;;;;

Οι εξηγήσεις είναι δυο :

-ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ

-ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (που κρατάει κάποιους ο Φουρθιώτης και χορεύουν)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

1) Την Παρασκευή ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ (έχω και χειρουργείο)

2) Ζήτω την παραδειγματική τιμωρία τόσο του Εισαγγελέα που διέταξε αυτήν την προανάκριση, χρεώνοντας τη μάλιστα στο τμήμα Προστασίας του πολιτεύματος ,όσο και των αστυνομικών  υπαλλήλων που υπέγραψαν την κλήση σε ανωμοτί κατάθεση.

3) ΦΕΡΤΕ τη μήνυση του Φουρθιώτη στη Βουλή γιατί θέλω να δω 158 βουλευτές της ΝΔ και ένα του ΚΙΝΑΛ να ψηφίζουν την άρση ασυλίας μου επειδή έβγαλα στη φόρα τις βρωμιές και τα λεφτά που πήρε ο Φουρθιώτης!!!(φωτο 3-10)

4) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ !!!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ