Παύλος Πολάκης κατά Νίκου Φίλη: Ή αποδέξου το αποτέλεσμα ή άρον τον κράββατόν σου και περιπάτει»

Συνεχίζονται τα συντροφικά μαχαιρώματα στον ΣΥΡΙΖΑ. Λίγες ώρες μετά την επιστολή παραίτησης του Στέλιου Κούλογλου από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε για άλλη μια φορά στον Νίκο Φίλη με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε το πρωί στον ΑΝΤ1.

«Με όσα λέει ο κ.Κασσελάκης ,τα οποία υποστηρίζει και σήμερα και δεν σβήνονται με το ακαταλόγιστο της νεότητας. Και με όσα λέει δεν μπορεί να εκπροσωπεί ένα κόμμα της Αριστεράς», είχε πει ο κ. Φίλης, σημειώνοντας πως θα θέσει θέμα ηγεσίας.

Σε ανάρτησή του στα social media, ο Παύλος Πολάκης καλεί τον Νίκο Φίλη να σταματήσει να «δηλητηριάζει τον τηλεοπτικό αέρα και τον ΣΥΡΙΖΑ με θεωρίες συνωμοσίας για άγνωστους οικονομικούς παράγοντες που επέβαλαν νέα ηγεσία στο ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα, τον καλεί να αποδεχθεί το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, από τις οποίες αναδείχθηκε πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλιώς να αποχωρήσει.

Παύλος Πολάκης: Η ανάρτηση για τον Φίλη

«Νίκο Φίλη

Ή αποδέξου το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, που συμμετείχαν 150.000 άνθρωποι και εξέλεξαν πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη ή «Άρον τον κράββατόν σου και περιπάτει» (από τη λειτουργία της Κυριακής του Παραλύτου η ρήση)

Σταμάτα να δηλητηριάζεις, λόγω της στενοχώριας και της πολιτικής σου αγκύλωσης, τον τηλεοπτικό αέρα και το ΣΥΡΙΖΑ με θεωρίες συνωμοσίας για «άγνωστους οικονομικούς παράγοντες που επέβαλλαν νέα ηγεσία στο ΣΥΡΙΖΑ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ