Πατούλης στον Realfm 97,8: Η Αττική μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8, για το πώς εξελίσσεται η τουριστική κίνηση στην Αττική.

“Πράγματι, η Αττική μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι ένας ασφαλής προορισμός, με την έννοια του ότι όλους αυτούς τους μήνες, έχουν γίνει όλες εκείνες οι διαδικασίες, με την εθνική προσπάθεια αλλά και με τη βοήθεια της Περιφέρειας στον βαθμό των αρμοδιοτήτων μας, είτε με τη βοήθεια που προσφέρουμε στο επίπεδο της διάγνωσης με τα rapid test είτε ακόμα με τον τρόπο που δημιουργούμε μια πλατφόρμα τουρισμού Αττικής, όπου μέσα εκεί θα βρίσκονται επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, υγειονομικά καταστήματα, μεταφορές, ώστε στην επανεκκίνηση να βρεθούμε μπροστά. Στο πλαίσιο αυτό είχαμε χθες μια παρουσίαση σε πρεσβευτές πολλών χωρών” ανέφερε.

“Εκτός από το βίντεο που υπάρχει για τον τουρισμό και την εξωστρέφεια της Αττικής και τις ομορφιές που έχει, μπορέσαμε να συζητήσουμε και να φύγουν πιστεύω ικανοποιημένοι στο επίπεδο και στον βαθμό της ασφάλειας που μπορεί ένας επισκέπτης, ένας τουρίστας να έρθει και να περάσει όμορφα και με ασφάλεια” πρόσθεσε.

“Όσον αφορά στα νησιά του Αργοσαρωνικού, έχουν την τύχη να βρίσκονται πολύ υψηλά στον εμβολιασμό, έχουμε πετύχει το άριστο θα έλεγα, με μηδενικά κρούσματα. Άρα είναι ένας ασφαλής χώρος επίσκεψης. Τηρούνται όλες οι υγειονομικές διαδικασίες που χρειάζονται για να μπορέσουν να αποτελέσουν πόλο τουρισμού” σημείωσε ο Περιφερειάρχης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ