Πατούλης: Με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Αυγή θα τα πούμε στη Δικαιοσύνη

Στη νέα ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, προαναγγέλλοντας προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

“Για μια ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ με την ανακοίνωση που εξέδωσε, διαστρεβλώνει την αλήθεια και διαβάζει «όπως τον βολεύει» το έγγραφο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, που χαρακτηρίζει πρωτότυπη και αυθεντική την αξιολόγηση του ειδικού μέρους της διδακτορικής διατριβής μου.

Είναι προφανές ότι εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα από το έγγραφο αυτό, αφού στηρίχθηκαν σε όσα έγραψε ένας ανώνυμος «κουκουλοφόρος» συντάκτης της Αυγής.

Χαρακτηρίζουν ως «κραυγές», την τεκμηριωμένη απάντησή μου. Δικαιολογημένος ο πανικός τους. Αν έχουν λίγη τσίπα, τους προκαλώ να βγάλουν έστω και τώρα την «κουκούλα» του ανώνυμου «ειδικού συνεργάτη» που έγραψε το κατάπτυστο δημοσίευμα, για να διαπιστώσουμε αν διαθέτει την επιστημονική επάρκεια να κρίνει το διδακτορικό μου, ή απλά ήταν ένας «εντολοδόχος» που εκτελούσε κομματικό συμβόλαιο” αναφέρει ο κ. Πατούλης.

“Είχα προεξοφλήσει ότι δεν πρόκειται να μου ζητήσουν  συγγνώμη για τη λάσπη που εκτόξευσαν  στο πρόσωπό μου. Δεν το έκαναν άλλωστε ούτε όταν εξαπάτησαν χιλιάδες πολίτες, που τους εμπιστεύθηκαν τη διακυβέρνηση της χώρας με την κάλπικη υπόσχεση ότι «θα σκίσουν τα μνημόνια, με ένα νόμο, ένα άρθρο».

Με τον ΣΥΡΙΖΑ, την Αυγή και τα στελέχη του θα τα πούμε σύντομα στη Δικαιοσύνη” προσθέτει ο Περιφερειάρχης Αττικής.

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.