ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Τσίπρας οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες

Tο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα να δώσουν απαντήσεις για τις αποκαλύψεις μάρτυρα στη δίκη των κ. Καλογρίτσα και Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο. «Ο κ. Τσίπρας οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες για διαδρομές μαύρου χρήματος προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει σχόλιο του γραφείου τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

ΝΔ: Η σιωπή Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ παραμένει εκκωφαντική

Στο σχόλιό της η Χαριλάου Τρικούπη σημειώνει πώς τα όσα κατατέθηκαν χθες στο ειδικό δικαστήριο στη δίκη του Νίκου Παππά είναι σοκαριστικά. «Η κατάθεση της κ. Διαμαντή για φακέλους και τσάντες με χρήματα, που κατευθύνονταν από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, θέτει ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν άμεσα», τονίζει το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Υπογραμμίζει ότι «η καταγγελία για ύπαρξη σκοτεινών συναλλαγών με διαδρομές μαύρου χρήματος, που συνέδεσαν την περίοδο 2015-19 τον ΣΥΡΙΖΑ με επιχειρηματικούς κύκλους και συμφέροντα, πλήττει για άλλη μια φορά την αξιοπιστία της πολιτικής ζωής» ενώ επισημαίνει καταλήγοντας: «Η λογοδοσία και η διαφάνεια είναι αναγκαίες για να αντιμετωπιστεί η κρίση εμπιστοσύνης των πολιτών απέναντι στους θεσμούς».

Νίκος Παππάς: Καταθέτει μήνυση εναντίον της γραμματέως του Καλογρίτσα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ