Ζαχαριάδης στον Realfm 97,8: Κάποιοι δεν θυμούνται το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος του ’74

Ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 δήλωσε ότι «θεωρώ αυτονόητο ότι το ζήτημα πολιτικά και πολιτειακά έχει κλείσει εδώ και σχεδόν 4 δεκαετίες και όλες οι προσωπικές διαφορές και τα οικονομικά με τον τέως βασιλιά έχουν λυθεί εδώ και 30 χρόνια. Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι κάποιοι δεν θυμούνται το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος του ’74. Ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ είναι βεβαίως ο τελευταίος βασιλιάς της Ελλάδας, αλλά έγινε ένα δημοψήφισμα και κηρύχθηκε έκπτωτος».

«Με ενοχλεί το μικροκομματικό παιχνίδι, το προεκλογικό παιχνίδι που οργανώνουν κάποιοι υποψήφιοι βουλευτές και εν ενεργεία υπουργοί από τη ΝΔ. Μου έκανε εντύπωση η δήλωση του υπουργού Εσωτερικών για τον βασιλέα Κωνσταντίνο. Δεν έχει 40 χρόνια βασιλιά η χώρα» σχολίασε.

«Αν εμείς είμαστε πρώτο κόμμα στις εκλογές, και το πιστεύω ότι θα είμαστε το πρώτο κόμμα, αυτό σημαίνει συγκρότηση προοδευτικής κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα από την πρώτη Κυριακή» τόνισε σχετικά με τις εκλογές. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι υπάρχουν κοντινές απόψεις με το ΚΙΝΑΛ.

«Τα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία είναι τα οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα» επεσήμανε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ